Project Description

Potten met Ballen

De lekkerste ballen, waar vind je die? Juist, bij Potten met Ballen! Ze hebben een groot aanbod aan culinaire ballen, met de lekkerste vullingen. Van Indiase kip gehaktbal tot risotto bitterbal van pompoen en parmezaan. Dat klinkt ons goed in de oren! De gele Peugeot foodtruck is een echte eyecatcher voor jouw evenement. De ballen kunnen als borrelhapje worden ingezet. Maar ook met een uitgebreider menu. Ben jij benieuwd naar verschillende tasty balls? Doe dan de ballenproeverij en proef Thais, Hollands, Italiaans en meer!

Potten met ballen gerechten

De Brabantse dames achter Potten met Ballen hebben niet alleen een passie voor eten, maar ook voor elkaar. Vandaar de naam Potten met Ballen! Inge heeft jarenlang in het poeliersbedrijf van haar familie gewerkt. Hier heeft ze veel ervaring in catering opgedaan. Bovendien houdt ze ontzettend veel van koken. Het is voor haar geen straf om van haar hobby haar werk te maken! Bij Romea is het hetzelfde geval. Ze is heel vaak in de keuken te vinden. Hier ontdekt ze nieuwe smaken voor de foodtruck. Daarnaast weet Romea als vegetariër de best smakende vegetarische hapjes te bereiden! Ze zijn vooral actief in de regio Oss, Den Bosch, Nijmegen, Eindhoven en Tilburg.

BORRELHAPJES OF EEN MAALTIJD

Foodtruck Potten met Ballen Ballenproeverij

Potten met Ballen doet luxe borrelhapjes catering vanuit hun oldtimer, een Peugeot J7 uit 1970. Ook wel lieftallig “de ballenbak” genoemd. Ze kunnen de hapjes verzorgen voor jouw bedrijfsfeest. Of ze kunnen op jouw festival of bruiloft staan. Wil jij jouw gasten een volle maaltijd aanbieden? Dat kan ook! Kies dan voor de ballen box met knoflook flatbread of voor het driegangenmenu.

BALLENPROEVERIJ

Om zoveel mogelijk verschillende ballen te proberen heeft de food truck een ballenproeverij. Proef vier verschillende ballen, met bijpassende dipjes. De dames hebben altijd een selectie uit vegetarische ballen en ballen met vlees. De culinaire ballen zijn een mix tussen luxe borrelhapjes en streetfood.

Ballen Box catering foodtruck Potten met ballen

DRIE WERELDKEUKENS

Als inspiratie heeft Potten met Ballen drie wereldkeukens waar ze dol op zijn. Dat is Midden-Oosters, Italiaans en Aziatisch. Het driegangenmenu heeft dus veel gerechten uit deze keukens. Denk hierbij aan hummus, Libanese gehaktspiesjes en pasta met gehaktballen. Ze hebben zelfs rondvormige nagerechtjes! Een bolletje gemberijs of een Oreo truffel met witte chocolade.

Deze knalgele bus is geweldig om op jouw event te staan! De ballen zijn gemaakt van lokale en verse producten. Alles voor de beste smaak en experience. Of zoals Inge en Romea zeggen: “liever te dik in de kist dan die schaal met bitterballen gemist!” Kortom, redenen genoeg om deze toffe foodtruck te boeken!

Foodtruck Menu

Ballen proeverij

 • Ballen uit Bangkok. Thaise groene curry bitterballen met kokosschaafsel (Vega)
 • Siciliaanse arancini.  Pompoen risotto bitterballen met parmezaan, rozemarijn en tijm (Vega)
 • Truffel arancini. Truffel risotto bitterballen met shiitake, parmezaan, rozemarijn en tijm (Vega)
 • De wilde eend. Eend bitterballen gekruid met kaneel en veenbes
 • Cheezy Cheddar. Pittige cheddar bitterballen met jalapeño (Vega)
 • Indian meatball. Indiase kip gehaktballen met een yoghurt munt saus, granaatappel en munt koriander pesto
 • Pulled chicken. Pulled chicken bitterballen met lente ui, Aziatische barbecue saus en sesam
 • Quinoa falafel. Met yoghurt munt saus en munt koriander pesto
 • Bitterbal. Met speciaal bier en stoofvlees van wild zwijn

Ballen box

 • Bollywood box. Indiase kip gehaktballen met kurkuma bloemkoolrijst, granaatappel, munt koriander pesto, rainbowsalade, ingelegde ui , yoghurt munt saus en flatbread
 • Falafel box. Quinoa falafel met kurkuma bloemkoolrijst, granaatappel, munt koriander pesto, rainbowsalade, ingelegde ui, yoghurt munt saus en flatbread

Potten met Ballen kan ook een volledig driegangenmenu verzorgen en lekkere broodjes bal

VOLG THE Go Celebrate