Project omschrijving

Pizza met Pazzi

De Pizza met Pazzi pizzatruck uit Workum is een mobiele pizzabakker aan huis met een houtgestookte Valoriani oven die iedere pizza een laatste snufje Italiaanse passie meegeeft. Deze pizzeria op wielen levert jou en je gasten traditionele pizza’s. Het recept? Langzaam rijzend deeg, hoge kwaliteit ingrediënten en een uit Italië geïmporteerd handgemaakte pizzaoven. De pizza’s zijn in slechts anderhalve minuut klaar voor consumptie; slow food snel bezorgd. Benieuwd naar wat deze foodtruck voor je kan betekenen? Lees dan snel verder!

Pizza met Pazzi

Pizza met PazziDat dit heerlijke pizza’s zijn, blijkt ook al uit de naam. De pizza’s worden namelijk met enorm veel passie en liefde gemaakt. Met de beste ingrediënten zorgt Pizza met Pazzi ervoor dat iedere gast op jouw event met een glimlach en een vol buikje de middag of avond tegemoet gaat. Doordat ze met een Valoriani oven werken, komen de beste smaken van de pizza naar boven. Laat je betoveren door de heerlijke smaken en geuren die deze foodtruck te bieden heeft. Voor heerlijke pizza’s op napolitaans recept, zit je bij Pizza met Pazzi gebakken.

Waarom Go Celebrate?

Pizza met PazziBij Go Celebrate snappen we dat je al genoeg dingen te doen hebt. Het organiseren van je verjaardag, bedrijfsfeest of bruiloft vergt ook erg veel tijd. Daarom nemen we graag wat zorgen uit handen. Zo bellen we je binnen 2 uur op nadat je een aanvraag hebt gedaan om jouw wensen en specificaties te bespreken. Vanaf daar gaan wij voor je rennen. Op die manier komt de best passende foodtruck jouw kant op. Of je nu veganistisch, suikervrij of een roze foodtruck wilt, wij maken het werkelijkheid voor je! Hulp nodig? We doen het graag voor je!

Menu

Pizza’s in alle soorten en maten!

VOLG Go Celebrate