Project omschrijving

Piepers & Rund

Bij Piepers & Rund serveren ze verse friet en biologische burgers uit een stoere Mercedes food truck. Deze omgebouwde ambulance bus is overigens niet de enige in hun assortiment. Hun vlaggenschip bijvoorbeeld is voorzien van frituur en filters om nare luchtjes te voorkomen. Verder stonden ze zowel op Paaspop als Rollende Keukens en staan ze ook zo bij jou voor je deur!

Boek deze foodtruck

Team Piepers & Rund

TEAM MET PASSIE EN PRINCIPES

Het is een vrolijke bende bij Piepers & Rund. Daar lijkt het tenminste op als je de gezelligheid ziet die ze uitstralen. Naar eigen zeggen is Piepers & Rund Nederlandse taal voor een wereldse hap. Zo komen de aardappels uit de polder en zit de burger in een jasje van Beemsterkaas. Maar staan er ook Oriëntaalse stoofgerechten op het menu. Verder hebben ze hét recept tegen inkakken: Piepers & Rund pakken! Uiteindelijk komt het echter neer op het bereiden van een mooie maaltijd. Daarvoor gebruiken ze ingrediënten van goede komaf en met een redelijke prijs. Burgers met dagverse groenten en warme broodjes dus.

BEEMSTERBURGER BIJ PIEPERS & RUND

De hamburgers bij Piepers & Rund zijn geen gewone burgers. Zo hebben ze voor hun foodtruck een bijzondere variant bemachtigd. In samenwerking met Beemster en Verstegen hebben Hollandse Keurslagers een prijs gewonnen voor superieure smaak. Hun Beemsterburger haalde een score van ruim 80% en heeft daarmee twee sterren gekregen van het iTQi. Het vlees is samengesteld van zowel varken- als rundvlees. Maar dus ook voorzien van Beemster kaas en een speciale kruidenmix. In combinatie met een puntzakje patat gaat dat er wel in natuurlijk.

FOODTRUCK MENU

Een greep uit de gerechten van Piepers & Rund.

Beemsterburger
op een brioche bol.

  • Klassiek met toppings
  • Twee soorten gesmolten kaas
  • BBQ Beemsterburger met bacon

Biologische Friet

  • BioFrites met toppings
  • Zoete aardappel met schil

Runderstoof

  • Rendang met Aziatische kruiden
  • Van Belgisch bier met ui en stroop

VOLG Go Celebrate