Project omschrijving

Chef Peter Switser

Peter Switser heeft bijna tien jaar culinaire ervaring opgedaan door heel Nederland. Van home cooking, catering en barbecue; Peter heeft diverse beproevingen succesvol doorstaan. Alle voorbereidingen treft Peter thuis terwijl jij alvast van een drankje kan genieten met je gasten. Breed inzetbaar met diverse diensten; chef Peter staat zowel zakelijk als privé voor je klaar!

Het Culinaire Gemak

Na het afronden van de koksopleiding in Den Haag heeft Peter Switser als sous-chef gewerkt in diverse cafés en restaurants. Aan de slag gaan als zelfstandig kok was voor hem een geheel nieuwe uitdaging. Maar inmiddels is Peter ruim 6 jaar de kok achter Het Culinaire Gemak. Tijdelijk een kok nodig in jullie bedrijfskeuken? Freelance chef Switser is je graag van dienst. Geen contract, enkel factuur voor aantal gewerkte uren. Speciale feesten of andere gelegenheden aan huis? Thuiskok Peter neemt gerust jouw werk uit handen zodat jij ongestoord kan genieten.

peter switser

BBQ & Soup4U

Op zonnige dagen zit je wellicht liever buiten met de barbecue. Peter biedt daarvoor diverse pakketten met verschillende prijsklassen. Naast een liefde voor BBQ heeft Peter verder ook zijn eigen soeplijn! Zijn soepen volledig biologisch en E-nummer vrij. Wat wil zeggen dat er geen kleurstoffen, smaakversterkers of conserveringsmiddelen zijn toegevoegd. Chef Peter heeft een heel alfabet aan opties. Van aardappel- tot zalmsoep zijn er welgeteld 40 verschillende soorten! Maar natuurlijk zijn er meer mogelijkheden afhankelijk van jouw persoonlijke smaaksuggestie.

Smaakvol genieten

Wordt je al nieuwsgierig van een vitello met gambamousse, ribeye met blue stilton saus en een zoethout crème brulee? Het zijn enkele voorbeelden van Peters uiteenlopende meergangenmenu’s. Catering en borrelhapjes voor lunch, brunch en diner kunnen natuurlijk ook biologisch. Bovendien houdt Peter graag rekening met ieders dieetwensen. Ook bij een heerlijke high tea.

Wat Peter serveert

Menu op Maat

VOLG Go Celebrate