Project omschrijving

Pasta Republic

De Pasta Republic is een heerlijke foodtruck. Niet alleen het eten is erg lekker maar ook de foodtruck en aankleding zelf is een feestje. Binnen de truck is een professionele keuken gebouwd waar in grote getallen de lekkerste pasta’s uit komen. De mensen achter deze foodtruck weten dan ook als geen ander hoe ze hun pasta kunnen laten onderscheiden van alle andere pasta’s. Of je nu vegetarisch bent, een glutenvrij dieet volgt of gewoon heel erg van pasta houdt, Pasta Republic laat jouw smaakpapillen dansen!

Pasta republicWaarom Pasta Republic?

Pasta Republic heeft de beste traditionele sauzen, zeer snelle service en een grote Amerikaanse truck. Op die manier is eigenlijk het plaatje van een ideale foodtruck compleet. Doordat ze een grote truck hebben, heeft de keuken ook een ruime capaciteit. Ook zijn de mogelijkheden enorm. Op aanvraag kan er bijvoorbeeld ook courgetti worden geserveerd (zonder gluten).

Carbonara, arrabiata & meer

Pasta RepublicVerder straalt de professionaliteit ervan af. Al het eten ziet er eigenlijk te lekker uit om op te eten. Aan alle details wordt dan ook gedacht. Dat ze kenners zijn van de smaken, proef je ook gelijk bij de eerste hap. Hoe dan ook is het een hele smaakbeleving. Wat dacht je van een heerlijke pasta met homemade groene pesto of een heerlijke pomodoro & mascarpone saus? Loopt het water al in je mond bij het horen van een pasta carbonara met vers terplaatse gebakken spek? Dan is deze foodtruck ideaal voor jouw event!

Menu

  • In de Classic formule bieden ze een lekkere pasta Bolognaise (dé klassieker) en Carbonara (met vers terplaatse gebakken spek) aan.
  • In de Premium formule worden de Classic uitgebreid met Scampi (veel scampi in een licht pikante saus), Kip&Pesto (kip met verse homemade groene pesto) en een pure Veggie (veel verse groenten) of Arrabiata (lekker pikant & vegetarisch).
  • Op aanvraag kunnen ze ook de Veggie formule brengen: Wat zou je denken van een getomateerde groetensaus, een 4 kazensaus, een arrabiata, een groene pestosaus, een pomodoro&mascarpone ?
  • Ook de klassieke pasta kan vervangen worden door glutenvrije pasta of courgetti (pasta op basis van courgetten).

VOLG Go Celebrate