Project omschrijving

Boek Deze Food Truck

Pasta Joe – Pasta Foodtruck

Een pasta foodtruck met homemade, verse pasta’s. Pasta Joe weet wat hij serveert en hij doet het goed. Zo heeft hij overheerlijke pasta met zalm, maar ook een klassieke pasta pesto. Maar denk ook aan een pasta arrabbiata voor extra pit. Kortom, Pasta Joe heeft het allemaal. Naast de heerlijke gerechten, is dit ook een foodtruck om met het oog van de smullen. De prachtige aluminium truck is sfeervol en stylish, dus je haalt niet zomaar een pasta foodtruck naar je toe.

Boek Deze Food Truck

Over

Waarom deze foodtruck een goede match is voor jouw feestje? Bijvoorbeeld door de:

Producten / gerechten

  • Denk aan Pasta Salmon
  • Of de klassieke Pasta Bolognese
  • Maar ook Pasta Pesto
  • Én Pasta Arrabbiata
  • Daarnaast zijn er nog meer verse pasta’s op aanvraag.

Capaciteit

  • Ook met de capaciteit zit het bij Pasta Joe’s truck helemaal goed. Het team kan wel 2000 personen per dag aan!

Weerbestendigheid:

  • Daarnaast is de truck weerbestendig, zelfs de heftigste rijen kunnen ze aan. Ook zijn ze te boeken voor indoor evenementen.
Boek Deze Food Truck

De airstream en pop-up foodtruck Pasta Joe levert verse homemade pasta. Zo wordt de pasta direct voor je ogen klaar gemaakt. En dat maakt het net weer even een andere maaltijd dan anders. Eigenlijk zou je deze foodtruck een experience kunnen noemen. Het is niet alleen eten, maar ook entertainment! Heb jij namelijk wel eens gezien hoe Penne worden gemaakt? Naast de pasta’s, worden ook alle bijhorende sausen ook op locatie bereidt. Dat betekent dus heerlijk verse gerechten. Perfect voor een bedrijfsevenement waar iedereen weer even moet bijtanken in de middag of avond. En ook geschikt voor een festival waar de nodige danspasjes nog moeten worden gemaakt. Pasta Joe geeft energie.

Is deze food truck een match?

Twijfel je of Pasta Joe de juiste food truck is voor jouw event of ben je juist volledig overtuigd, maar wil je nog een aantal puntjes op de i zetten voor jouw event? In dat geval staan we volledig voor je paraat. Het team van food truck matchmakers kan namelijk alle vragen beantwoorden je helpen de juiste food truck te vinden. Geloof ons, wij hebben alle gekke vragen al gehad.

Boek Deze Food Truck