Project omschrijving

Buon Appetito Apéro Foodtruck

De Buon Appetito Food-Truck is een omgebouwde jaren ‘70 caravan waarbij gepoogd is de looks uit die tijd te bewaren. Retro was het uitgangspunt voor het interieur, aangevuld met hedendaagse keukenapparatuur. Bij deze foodtruck uit België kun je terecht voor diverse pasta’s en de lekkerste apéro hapjes. Organiseer je binnenkort een feest in de tuin, borrel op het bedrijf of staat er zelfs een huwelijk in de planning? Laat deze foodtruck dan eens langskomen! De gepassioneerde chefs van deze rollende keuken maken er een culinair feestje van!

BUON APPETITO: VAN JE HOBBY JE WERK KUNNEN MAKEN

De foodtruck chefs van Buon Appetito zijn gek op koken. Ooit begonnen ze met een foodtruck, zodat ze hier vaker mee bezig konden zijn. Al snel kwam er tweede foodtruck bij en verzorgde ze catering in zowel België als Nederland. Het succes is te danken aan de passie, spirit en gastvrijheid van de chefs. Gasten zijn zeer te spreken over hoe zij te werk gaan.

 

Buon Appetito Buon Appetito is te vinden op diverse foodtruck festivals maar komt ook met regelmaat op beurzen, huwelijksfeesten, verjaardagen, communiefeesten en bedrijfsborrels. Er kan gekozen worden een pasta menu, maar vooral het apéro menu is enorm. Indien gewenst kan er ook een dessert buffet opgezet worden. Kies uit de vele mogelijkheden die Buon Appetito te bieden heeft! Neem vooral contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden. Wij zijn er zeker van overtuigd dat deze foodtruck er een smakelijke gelegenheid van maakt! Eet smakelijk alvast.

FOODTRUCK MENU

Aperio gastronomie vraag ons naar de mogelijkheden!

Wafel lolly’s: originele wafels op een stokje!

Pasta: keuze uit de volgende pasta’s

  • 4 Kazen: pittige kaassaus met room, kruiden, emmentaler, gouda, mozzarella en cheddar
  • Bolognese Classico: klassieke bolognese saus op basis van zongerijpte tomaten, groenten, Italiaanse kruiden en gebakken rundergehakt
  • Carbonara: typische saus op basis van room, emmentaler en gerookte spekblokjes
  • Primavera: frisse en rijke tomatensaus met stukjes gegrilde uien, groene- rode- en gele paprika, courgettes en basilicum.
  • Arabiata: pittig gekruide saus op basis van tomaten, ui, chili en kruiden
  • Maffioso: zachte kaassaus met spinazie, rode paprika, ui en knoflook

VOLG Go Celebrate