Project omschrijving

Paddy’s Shebeen

Paddy’s Shebeen is een mobiele Ierse pub en après-ski bar. Zonder enige twijfel de kleinste, maar ook de mooiste mobiele bar in Tirol. Maar hoewel het hutje op het moment in Oostenrijk staat, komen ze gerust ook Nederland van après-ski voorzien. Benieuwd naar wat deze foodtruck voor je kan doen? Lees hier dan snel verder!

Boek deze foodtruck

Paddy’s Shebeen

Welkom bij Paddy’s Shebeen, ofwel Patrick’s (ongecertificeerde) alcohol club. Gelukkig is het ongecertificeerde deel slechts geschiedenis. Tegenwoordig zijn shebeen namelijk legaal. Net als de Speakeasy eigenlijk. De naam is afkomstig van het Ierse síbín wat ‘onwettige whiskey’ betekent. Maar de mobiele bar serveert echter ook andere dranken. In de eerste plaats natuurlijk de robijnrode Guinness stout. Zonder Guinness geen Irish pub. Maar om ook aan de après-ski elementen te voldoen, staan er ook Oostenrijkse bieren op de tap.

paddy's shebeen

Records breken met bier

Guinness is de oorspronkelijke uitgeverij van het Guinness Book of Records. Met de bedoeling om gespreksstof te leveren in diverse cafés. Maar wel onder het genot van een glas Guinness natuurlijk. Zelf is Guinness uitgegroeid tot de grootste bierbrouwerij ter wereld. Maar in de kleinste Ierse pub van Tirol hoef je het niet alleen met Guiness te doen. Met zowel Schotse als Duitse dranken en andere biersoorten is er voor ieder wat wils. Met bleke mout of bittere stout, bij Paddy’s ben je voorzien van bier met klasse. Geniet van de gisting gedurende de wedstrijd van je favoriete sportteam.

Paddy’s assortiment

Een aantal dranken ter illustratie:

  • Duits Keller bier
  • Engelse India Pale Ale (IPA)
  • Ierse Guinness stout
  • Ierse Magners cider
  • Oostenrijks Bierol bier
  • Schots BrewDog bier

Capaciteit:

Onder andere afhankelijk van de grootte van de groep.

Beschikbaarheid:

Paddy toert niet alleen door Nederland, maar ook Duitsland en Oostenrijk.

VOLG Go Celebrate