Project Description

Oscar Foodtruck

De Oscar foodtruck heeft een uniek food concept: de Wurger. Een zelfbedachte burger waar het broodje wordt vervangen door wafels. De wafels zijn helemaal vegan. Het beslag wordt gemaakt van  butternut met chiazaad, havermelk, speltbloem, kokosolie en een smaakvolle kruidenmix met tijm en rozemarijn. Wat er tussen de wafels komt mag je zelf bepalen. Je kunt hierbij kiezen uit rund-, kip-, paddenstoelen-, linzen- of kipburgers en diverse verse toppings. Benieuwd naar wat deze foodtruck voor je kan betekenen? Lees dan snel verder!

Oscar FoodtruckDE ORIGINELE WURGER VAN OSCAR

Oscar is alleen maar de naam van de foodtruck. Niet van de chef. Die heet namelijk Karen. Zij is gediplomeerd topkok en staat samen met haar dochters in de rollende keuken. Ze wilden iets serveren dat goed smaakt en ook nog eens gezond is. Na uitvoerig experimenteren met smaken zijn ze tot de Wurger gekomen. Familieleden waren er direct helemaal zot van. Met hun goedkeuring is de foodtruck de weg op gegaan en cateren ze op bedrijfsfeesten, privéfeestjes en diverse festivals.

EEN FEEST VOOR VEGETARIËRS EN VLEESETERS

Voor iedereen is er dus een geschikte wurger! Of je nu op zoek bent naar een halal, vegetarische of vleesmaaltijd. De wurger wordt gepresenteerd vanuit een schattige ‘Lander’ caravannetje die Oscar wordt genoemd. Wil je graag deze gezonde foodtruck uit België op jouw evenement? Vraag dan vrijblijvend een offerte bij ons aan voor een kostenoverzicht.

FOODTRUCK MENU

De vegan Wurger is beschikbaar met de volgende soorten burgers:

  • Kipburger
  • 100% rundvlees burger
  • Paddenstoelen burger
  • Visburger
  • Quinoa burger
  • Linzen burger

Daarnaast kun je kiezen uit diverse zelfgemaakte sauzen en verse groentjes.

De foodtruck chef van Oscar kan ook catering op maat realiseren. Ook zijn er diverse fingerfood opties beschikbaar. Vraag ons vooral naar de mogelijkheden.