Project Description

Opa Kars

Opa Kars staat met zijn retro foodtruck vaak in Rotterdam. Voor kwalitatief hoogwaardige koffie of bijzondere theeën moet je bij hem wezen. Maar hij komt natuurlijk ook gewoon jouw kant op. Opa Kars heeft van zijn hobby zijn werk gemaakt en wil graag zijn passie met anderen delen. Vooral omdat hij van mening is dat bij de meeste restaurants er een stukje persoonlijke ervaring ontbreekt. Opa Kars heeft zijn koffie en thee zorgvuldig geselecteerd, zodat jij een unieke ervaring krijgt voorgeschoteld.

Boek deze foodtruck

Koffie bij Opa Kars

Dat Opa Kars een echte koffieliefhebber is, blijkt wel uit de keuzes voor zijn assortiment. Hij houdt voornamelijk van pure koffie, waaronder bijzondere bonen uit Brazilië, Burundi, Colombia, Ethiopië, Guatemala, Honduras, Java, Kenia en Togo. De koffie die hij voornamelijk serveert zijn van het Fairtrade merk BlackStock Coffee. Een eigentijds, kwalitatief hoogwaardig koffiemerk dat speciaal is ontwikkeld en alleen verkrijgbaar is in de horeca. De melanges worden wekelijks vers gebrand en langzaam geroosterd. Bij een temperatuur van 200 graden gaan er geen etherische oliën verloren, waardoor de bonen hun optimale aroma kunnen ontwikkelen.

opa kars

Menu

Een greep uit de gerechten van Opa Kars.

BlackStock Coffee:

 • Red – 75% Arabica | 25% Robusta
  de Robusta boon uit Togo zorgt voor een zuivere en pittige smaak.
  Herkomst: Azië, Afrika en Midden-Zuid Amerika
  Sterkte: 5/5
 • Green – 100% Arabica uit Colombia en Ethiopië
  de Keniaanse bonen zorgen voor een fantastische crema.
  Herkomst: Azië, Afrika en Midden- Zuid Amerika

Pickwick ‘Slow Tea’:

Deze thee bestaat uit grof geknipte, extra lange theeblaadjes. De geselecteerde melanges zijn variaties op klassieke theesmaken:

 • Smooth Grey
 • Rooibos Dreams

Vers van de bakker:

 • Appeltaart
 • Saucijzenbroodje

Capaciteit:

De koffie foodtruck kan ongeveer 80-100 man per uur bedienen.

Beschikbaarheid:

Deze toffe trailer is tegen alle weersomstandigheden bestand en beschikbaar voor mooie opdrachten door heel Nederland.

VOLG Go Celebrate