Project Description

De Oerburger

De OERburger bus is een verlengde Peugeot J9 voorzien van karakteristieke rolluiken zodat de overheerlijke en rijk belegde burgerbroodjes direct uitgeserveerd kunnen worden. De OERburger foodtruck bezorgt diervriendelijke barbecues bij je thuis, op bedrijfslocatie, of je eerstvolgende feestbestemming. Een eyecatching cateraar met kwalitatieve, biologische burgers van de houtskoolgrill.

OerburgerOERBURGER: OLDTIMER FOODTRUCK MET RIJK BELEGDE BIOBURGERS

Deze waanzinnige barbecue foodtruck uit Den Bosch trekt veel belangstelling en dan heb je de burgers nog niet eens geproefd! Go Celebrate regelt dat de OERburger bus bij je voorrijdt met de lekkerste burgers. Gemaakt van 100% rundvlees van echte Nederlandse OERkoeien. De sterke Schotse Hooglanders hebben hun leven lang op de Veluwe rondgelopen en spelen sinds 1982 een belangrijke rol in de begrazing van 5100 hectare bos. Zo helpen ze om de Veluwse vlaktes open te houden. Na een volwaardig leven te hebben geleid zorgt de keurslager tot slot voor de beste kwaliteit.

HAPPY COWS INGEZET VOOR NATUURBEHEER IN NEDERLAND

De OERburger is gemaakt met gehakt van gezonde Nederlandse runderen. Maar wat de OERburger zo bijzonder (s)maakt, is dat deze Schotse Hooglanders en Heckrunderen een leven lang in de vrije natuur hebben geleefd. Daarnaast is het gehakt gekruid met fijne specerijen zonder kunstmatige toevoegingen. De burger wordt bereid op de houtskool grill en belegd op een heerlijk broodje van de Brabantse bakker. Met wat gebakken uitjes, sla en tomaat is je burger bijna compleet. Voorkeur voor extra toppings? Kies dan voor een cheese- of baconburgers. Loop echter niet weg voordat je van de OERburgersaus hebt gesnoept die heerlijk samengaat met precies de juiste smokey smaak.

FOODTRUCK MENU

OERlekkere burgers:
– Ambachtelijk bereid
– 100% rundvlees
– geen toevoegingen
– duurzaam
– vers

Broodje OERbal:
Vers gekruid vlees naar oma’s recept op Brabants brood met jus, Hollandse augurken en zilveruitjes.

 

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded. For more details, please see our Privacy Policy.
I Accept

VOLG Go Celebrate