Project omschrijving

Noodle Burger

Wat krijg je als je twee van de lekkerste streetfood maaltijden met elkaar vermengt? Juist, een noodle burger. Deze unieke snack uit België is nu ook verkrijgbaar vanuit een foodtruck. Organiseer jij binnenkort een speciale gelegenheid en wil je jouw gasten iets bijzonders voorschotelen? Wellicht is dit dan wel de perfecte foodtruck!

Boek deze foodtruck

Als finalisten van de Startup@campus 2015 hebben de heren kunnen genieten van een bootcamp en een jaar lang coaching om hun foodtruck droom uit te laten komen. Oprichters Xin Lu en Gilles Schepens zijn al jaren beste vrienden en hun bromance heeft nu de vorm aangenomen van een ware fusion burger. Ze gaan graag experimenteel te werk en houden ervan om je te verrassen met hun unieke combinaties. Het verbinden van verschillende culturen door middel van voeding geeft de motivatie om door te blijven gaan.

Noodle BurgerHOE DE NOODLE BURGER EUROPA VEROVERT

De heren zijn nog volop aan het groeien met hun burger foodtruck. Met talloze tranen van de stress, maar vooral ook veel plezier hebben ze in het afgelopen jaar veel nieuwe ervaringen en herinneringen opgedaan. De jonge ondernemers gaan vol goede moed op de volgende jaren af. Het is natuurlijk ook wel iets bijzonders. Zo’n Noodle Burger. Overigens klinkt de combinatie al heel erg lekker. Een beetje chilisaus, uien, verse kruiden en dan zo’n broodje gemaakt van noodles… Wie krijg hier nou geen honger van?

TASTE THE FUSION

De Noodle Burger is ontstaan toen de heren op een feestavond ronddwaalden door de straten van Antwerpen. Deze fusion van de Aziatische en Westerse keuken kwam voort uit de nachtelijke impasse van twee vrienden. Hun dilemma, noodles of burgers, werd een brainstormsessie waaruit de Noodle Burger is geboren. Op een ambachtelijk, licht geschroeid ‘broodje’ krokante noodles, ligt een overheerlijke 100% Belgisch witblauw burger. Besmeerd met de unieke, warme Aziatische saus naar waar familierecept; Bedekt met wat op zure wijze bereidde wortel en kool; en afgemaakt met een garnituur van verfrissende koriander. Een burger waar de heren, net als de jury van Startup@campus 2015, trots op mogen zijn.

FOODTRUCK MENU

De Noodle Burger heeft drie varianten:

  • Classic Beef (rund)
  • Kung Fu Chicken (kip)
  • Feeling Veggie (vegetarisch)

Allen natuurlijk geserveerd op een heerlijk licht krokant ‘broodje’ noodles!

VOLG Go Celebrate