Project omschrijving

Natuurlijk Sinderens Weide Kalf

Natuurlijk Sinderens Weide Kalf is een foodtruck met diverse kalfsvlees producten van eigen boerderij. Alles van het kalf kan op tafel worden gezet. Zowel kalfssaucijs als complete rollade. Maar de foodtruck voorziet je voornamelijk van verrukkelijke broodjes. Benieuwd wat deze foodtruck voor je kan betekenen? Lees dan snel verder!

natuurlijk sinderens weide kalf burgersNATUURLIJK SINDERENS WEIDE KALF IN HET KORT

In doorsnee stallen leven de kalveren in hokken met roostervloeren. Ze krijgen dagelijks een mengsel van melk, maïs en krachtvoer. Maar bij de boerderij van deze blauwe caravan komen de dieren aan vers gras en zelfgemaakte weide hooi. Zoveel als ze op kunnen.

Bovendien kunnen de kalveren onbeperkt naar buiten. Zowel in de zomer als in de winter. Zo bouwen ze een natuurlijke weerstand op. Vandaar dat er ook geen antibiotica wordt gebruikt. Geen kunstmatige toevoegingen, E-nummers, of andere geur-, kleur- en smaakstoffen. Zo maakt de foodtruck niet alleen de kalveren, maar ook jou erg blij.

VAN VITELLO TONNATO TOT STOOF

Een Italiaans gerecht van koud, dun gesneden kalfsvlees en overgoten met een romige saus met tonijnsmaak. Hoewel het vlees zonder kunstmatige toevoegingen wordt aangeleverd, wordt deze echter wel verrijkt met overheerlijke smaken. De saus ingrediënten sudderen onder andere in witte wijn, appelazijn en olijfolie. Met de blender ontstaat zo een dikke puree die verdunt wordt met kookvocht. Soms staat het gerecht nog vijf dagen in de koelkast zodat de smaken elkaar goed kunnen leren kennen. Behalve lekkere Vitello Tonnato dus, raden we aan om de andere broodjes ook eens te proberen!

Loopt het water al in je mond? Vraag vrijblijvend een offerte bij ons aan en wie weet staat de Natuurlijk Sinderens Weide Kalf foodtruck dan binnenkort op jouw evenement!

FOODTRUCK MENU

Een greep uit de gerechten ter illustratie.

Broodje:

  • Kalfsburger
  • Kalfsstoof
  • Kalfsvlees en tonijnsaus

VOLG Go Celebrate