Project Description

Mobile BBQ

De Mobile BBQ is een heerlijke foodtruck waar alleen maar genoten kan worden. Als je een echt sfeervolle BBQ foodtruck wilt, dan is deze ideaal voor jouw event. Dat de man achter deze foodtruck goed kan barbecuen blijkt uit zijn deelname aan Grillmasters in 2015. Als een van de eerste Nederlandse eigenaren van de Big Green Egg weet hij als geen ander wat lekker eten is. Wil je er zeker van zijn dat de sfeer net zo goed is als het heerlijke eten, dan is de Mobile BBQ ideaal voor jouw event!

Mobile BBQDE MOBILE BBQ KAN WEL VIER VARKENS TEGELIJKERTIJD BEREIDEN

De enorme zwarte Mobile BBQ zou wel vier varkens tegelijkertijd kunnen roken. Nu gebeurt dit natuurlijk niet vaak maar de capaciteit van deze truck is enorm. Het is mogelijk om allerlei soorten vlees hierin te garen.

Wat jouw BBQ wensen dus ook zijn, bij deze foodtruck kan het. Ook wordt er veel met vuur gewerkt waardoor je alles kan zien, ruiken en beleven. Aan alle details is gedacht, terwijl het vlees gaart roken ze alvast wat paling of zalm in de rookkast of ze bakken een heerlijk visje op de bakplaat.

Mobile BBQLOKAAL VLEES MET EEN BETER LEVEN

Het vlees dat gebruikt wordt, komt van lokale leveranciers. Daarnaast is het ook duurzaam vlees. Het is de visie van deze foodtrucker om de lokale producten te gaan waarderen. Zo komt het koeienvlees niet uit de vleesindustrie maar hebben de koeien een goed leven gehad als melkkoe waarna ze kunnen vertoeven op een lokale boerderij. Op die manier krijg je écht lekker vlees en dat proef je gelijk.

FOODTRUCK MENU

Alles is mogelijk. Van 50 tot 5000 man, Mobile BBQ is er klaar voor.

  • Hamburgers
  • Pulled Pork
  • Brisket
  • Short Ribs
  • Spareribs
  • Gevuld Gehakt (Fatty’s)
  • Forelletjes

VOLG Go Celebrate