Project omschrijving

De Vrolijke Druif

Drink wijn in Italiaanse sferen met De Vrolijke Druif! Vanuit de Piaggio Ape Classic serveert deze mobiele wijnbar de lekkerste biologische wijnen. De keuze is reuze. De drank foodtruck heeft een assortiment van meer dan 100 verschillende wijnen. Dus wil je een frisse, fruitige, zachte, soepele of juist stevige wijn? Geen probleem! In overleg is alles mogelijk.

De Vrolijke DruifDe Vrolijke Druif: een mobiele biologische wijnbar

Het is een heel leuk wagentje dat eigenlijk overal tussendoor past. De mobiele wijnbar wordt dan ook vaker ingezet in winkels en op tuinfeesten. Een originele manier om je gasten iets te drinken aan te bieden. De Piaggo is ingeklapt slechts 1,95 hoog en 1,5 meter breed. De kans is dus groot dat hij heel goed door jouw deur gaat! Zie je het al voor je? Deze kleine Italiaan in jouw showroom?

 

 

Leer alles over de lekkerste wijnen

Als je echt van wijn houdt, is De Vrolijke Druif gegarandeerd een hit op jouw feestje! Eigenaresse Eveline Scheren uit Utrecht vertelt vol enthousiasme over haar wijncollectie en laat gasten van alles proeven. Dit doet ze aanstekelijk. Je wordt er zelf helemaal enthousiast van!

De Vrolijke Druif zonder personeel huren

Heb je al een andere wijn connaisseur op het oog? De mobiele wijnbar is namelijk ook gewoon zonder personeel te huur. Hieronder staan wat meer details over hoe en wat. Neem vooral even contact met ons op als je deze mobiele wijnbar uit Utrecht!

De Vrolijke DruifBijzonderheden

De Vrolijke Druif kan gesloten vervoerd worden op een aanhanger en wordt op locatie opengeklapt voor gebruik. In de Piaggo zitten twee wijnklimaatkast met elk twee klimaatzones en watervoorziening. In beide koelkasten kun je 35 flessen wijn op de juiste temperatuur houden.

Afmetingen

Ingeklapt is deze foodtruck 1,95 hoog, 1,5 meter breed en 3,2 meter lang. Uitgeklapt is de truck 2,3 meter hoog, 3 meter breed en 4 meter lang.

Menu

Bij De Vrolijke Druif kun je kiezen uit meer dan 100 verschillende wijnen uit verschillende streken. Vraag ons vooral om de mogelijkheden! We vinden vast en zeker een wijn die helemaal bij jouw smaak past.

VOLG Go Celebrate