Project omschrijving

Ben jij op zoek naar een foodtruck met vegetarische producten? In dat geval zijn Mister Wrap en jij een goede match! Dat komt omdat de Mister Wrap foodtruck ontzettend lekkere, vegetarische wraps maakt. Daarnaast is er ook aandacht voor glutenvrije gerechten. En werkt hij met zoveel mogelijk biologische ingrediënten. Hierdoor kunnen we wel stellen dat deze ‘meneer’ een gezonde keuze is.

Gezonde foodtruck

Er zijn meerdere redenen waarom dit jouw vegetarische keuze voor je feestje, event of bedrijfsfeestje moet zijn. Ten eerste, omdat je hiermee een gezonde maaltijd verschaft voor je gasten. Ten tweede omdat alle ingrediënten puur en onbewerkt zijn. Dat wil zeggen, geen toegevoegde smaakstoffen en alleen biologische groenten. Ten derde kan Mister Wrap ongeveer 200 porties op een dag aan, dus er is genoeg voor iedereen. En als laatste: wie wordt er nu niet blij van een lekkere wrap? Het is een gerecht waar iedereen mee uit de voeten kan, ook wanneer je niet vegetarisch bent.

Boek deze foodtruck

Vegetarische wrap foodtruck

Producten / gerechten:

  • Niet alleen vegetarisch, maar ook glutenvrije gerechten zijn verkrijgbaar bij Mister Wrap. Evenzeer bestaande uit gezonde en biologische ingrediënten.

Capaciteit:

  • De truck kan ongeveer 200 personen op een dag voorzien van een vegetarische wrap. Tijdens piekmomenten vliegen de wraps de caravan uit.

Weerbestendigheid:

  • Bij weer of geen weer, de vegetarische wrap foodtruck komt naar je toe, omdat de caravan best tegen een stootje kan.

De ‘Mister Wrap’ wraps

Deze vegetarische wraps zijn een antwoord op een vraag die we tegenwoordig steeds vaker stellen. Hoe kan ik gezonder eten en leven? Mister Wrap claimt hier de oplossing voor te hebben. Pure, onbewerkte gerechten. Bovendien voor ieder moment van de dag. Tenslotte is een wrap lekker voor de lunch, maar ook als avond eten. Verder werkt Mister Wrap met verfijnde en doordachte smaakcombinaties. Kortom, met deze foodtruck zorg je voor een snelle en gezonde hap voor jouw gasten.