Project omschrijving

Mr Ti Vis Foodtruck

Mr Ti foodtruck biedt alles aan wat uit de zee komt. Van zalm en tonijn tot een heerlijke kreeft, Mr Ti heeft het! Met zijn sfeervolle foodtruck komt hij graag naar je toe, mét een enorme jenga! Terwijl jij dus eventjes aan het uitbuiken bent samen met je vrienden, kan je een heerlijk potje jenga spelen. Durf jij het aan? Benieuwd geworden wat deze foodtruck voor jouw event kan betekenen? We denken graag met je mee!

Mr Ti Foodtruck

Mr TiAls je je gasten eens echt wilt verrassen met alles wat de zee te bieden heeft, dan is deze foodtruck ideaal. Zo bieden ze tegenwoordig ook kroketjes aan met verschillende, smaakvolle vullingen boordevol vis. Daarnaast zorgen ze ook nog voor een fijne sfeer waarbij alles op het thema aansluit. Mr Ti foodtruck is dan ook een mooi plaatje voor bij jouw event.

Uniek in eten

Mr TiVele mensen wagen zich niet aan het bereiden van culinair en hoogstaande visgerechten. Mr Ti laat je zien hoe fijn deze wereld kan zijn. Deze foodtruck is dan ook perfect als je een grote liefde voor visgerechten hebt, of je gasten eens écht wilt verrassen. Geef je binnenkort een bedrijfsfeest, een bruiloft of een verjaardag in de achtertuin? Mr Ti foodtruck laat je zien wat ongedwongen genieten is!

Menu

  • Tonijn burger: Met een tartaar van tonijn gemarineerd in soya ,koriander,rodepeper met zeewiersalade oesterzwammen en wasabi mayonaise de tonijn burger komt op
    een zwartgekleurd broodje wat gekleurd is met inktvis inkt.
  • Zalm burger: Met een tartaar van zalm gemarineerd met limoen. Met groene asperges en huisgemaakte truffelmayonaise.
  • Huisgemaakte Hollandse garnalen kroketten
  • Oesters
  • Gamba’s (crevvetes)

VOLG Go Celebrate