Project omschrijving

Miss little pancake is een vrolijke poffertjes foodtruck waar je terecht kunt voor heerlijke biologische poffertjes en American pancakes. De gepimpte caravan in jaren ’60 stijl maakt gebruik van meel dat nog op authentieke wijze in een heuse molen gemalen wordt.

Alle poffertjes en American pancakes worden vers gebakken op de locatie. Jong en oud kan meekijken en genieten van de geuren die vrijkomen bij de bereiding. Op aanvraag kan Miss Little Pancake met lactosevrije gerechten werken. Daarnaast gaan de eigenaren van de foodtruck graag mee met het seizoen. In de winter schenken ze naast de poffertjes graag een kopje lekkere warme erwtensoep of heerlijke warme chocolademelk. Terwijl ze in de zomer juist verkoeling bieden met frisse sappen en verse limonade.

Boek deze foodtruck

Over deze poffertjes foodtruck

Producten / gerechten:

  • Biologische poffertjes en American Pancakes.
  • Overheerlijke toppings. Denk daarbij onder andere aan: huisgemaakte caramels, huisgemaakte bosvruchtencoulis en vers seizoensfruit. Maar ook de traditionele toppings als biologische roomboter, poedersuiker, slagroom, siroop, rozijnen en honing zijn beschikbaar voor op de gerechten.

Capaciteit:

Per uur kunnen zo’n 200 tot 300 porties klaargemaakt worden.

Weerbestendigheid:

Zowel geschikt voor indoor- als voor outdooractiviteiten. Hierbij is slecht weer geen spelbreker, want de truck kan daar gewoon tegen.