Project omschrijving

Chef Michel Willems

Freelance kok Michel Willems is zowel geregistreerd diëtist als voedingscoach en draagt in zijn gerechten aandacht voor gezonde voeding. Hij zal je ongetwijfeld een realistisch voedingsadvies kunnen, maar hij kan je ook laten zien wat gezond (en lekker) eten precies is.

Michel kookt

Een privé kok of cateraar aan huis. Michel biedt een ruime keuze als het gaan om gerechten die hij geheel kan afstemmen op jouw wensen. Hij is gespecialiseerd in het verzorgen van diners voor zowel de particuliere als zakelijke markt. Naast buffetten en tapas regelt hij ook walking diners als je niet iedereen aan één tafel wil laten zitten. Voor een bijzondere BBQ zal Michel zijn Big Green Egg tevoorschijn toveren. Tot slot mixt chef Michel jouw favoriete Gin na het proeven van 8 verschillende soorten. De mogelijkheid voor een verrassende gin-tasting vergezeld door heerlijk garnituur.

michel willems

Catering op maat

Michel liep heeft een aantal gezondheidsgerelateerde stages doorlopen, waaronder een traject bij de Nederlandse Obesitas Kliniek in Amsterdam, Den Haag en Utrecht. Daarnaast richtte hij zich ruim een half jaar ook op interventie bij kinderen van 0 tot 4 met verhoogd risico op overgewicht. Michel heeft hierbij veel kennis opgedaan van diverse patiëntgroepen en voedingspatronen. Hierdoor biedt Michel geen standaard, maar een persoonlijk voorstel aan. Of het voor een bruiloft, verjaardag, of bedrijfsfeest is, Michel kookt zowel met zorg als kennis.

Wat Michel serveert

Menu

Brons

  • Soepje van gegrilde paprika en tomaat met gegrilde prei, croutons en gerookte amandelroom met komkommerkaviaar
  • Hamburger (150 g.) (vers gedraaid) van Black Angus rund op huisgebakken Briochebrood met uiencompote, huisgemaakte mayonaise en ketchup
  • Zacht gegaard buikspek op Chinese wijze met knapperige taugé en gegrilde mais geserveerd met een hoisin stroop en gepofte rijst
  • Zalm tataki, aubergine kaviaar, little gem geserveerd met komkommer couscous
  • Tarte tatin bereid met verse ananas, huisgemaakt vanille-ijs en geklopte room

Zilver

  • Coquille Saint Jacques met groene asperges en Parmezaan schuim
  • Gegrilde ananas met langoustines op Thaise wijze
  • Spies van Bavette met truffelaardappel en gerookte paddenstoelen jus
  • Tonijn tataki, aubergine kaviaar, little gem geserveerd met komkommer couscous
  • Perzik met Pata negra-ijs en gerookte amandelen en limoencrème

Het Gouden BBQ menu breidt Zilver uit met o.a. een Black Angus Ribeye steak (250g.), het bronzen paprikasoepje en mediterraanse lamsbout i.p.v. spies.

VOLG Go Celebrate