Project omschrijving

Grizzl

Kun je niet kiezen tussen vlees of vegetarisch? Of heb je vegetarische gasten op je event, maar heb je zelf liever wel een stukje vlees bij je patatje? Overweeg dan eens Grizzl! Zij hebben het namelijk allebei. Het toegewijde team van Grizzl, de Meat en Veggie foodtruck, maakt er graag een feestje van elke klus.

GrizzlIn de ambachtelijke truck reizen zij het land door om alle evenementen, bruiloften, verjaardagen en festivals van heerlijke snacks te voorzien. Deze truck bestaat uit sloophout, krijtborden en handbeschilderingen. Opvallen doet die dus zeker! De eigenaren houden van alles dat lekker is en kiezen van iedere snack de beste vegetarische variant. Bij Grizzl kun je een soort van verantwoord snacken!

GRIZZL: ERVAAR HOE EEN ECHTE SNACK MOET SMAKEN

De frieten en snacks van Grizzl zijn bereid zonder toegevoegde geur-, kleur- en smaakstoffen. Daarnaast zijn de producten biologisch. En dat smaakt goed. Niet alleen in de foodtruck maken ze succes. Eerder openden de foodtruck chefs ook een vaste locatie in Amsterdam.

VAN ELKE SNACK IS ER EEN VEGETARISCHE VARIANT

Voor ieder product in het assortiment wordt een vlees en een vegetarische variant gemaakt. Verwacht dus zowel een vleeskroket maar ook een vegetarische. Alleen van de patat is slechts één variant. Deze is nog in de schil gebakken. Op deze manier is de smaak echt stukken beter!.

WIL JE DE GRIZZL FOODTRUCK HUREN ZONDER PERSONEEL?

Wil je deze wagen huren zonder het enthousiaste personeel? Dat kan natuurlijk ook! Lees de onderstaande bijzonderheden even om zeker te weten dat dit allemaal past bij jouw evenement.

GrizzlBijzonderheden
Stroombenodigdheden zijn sterk afhankelijk van de maaltijden die worden bereid. Wij denken uiteraard graag hierover met je mee.

Informatie over de keuken
De truck beschikt over een frituur, bakplaat, oven, koeling en diepvries.

Afmetingen
Grizzl is 8,5 meter lang, 2,3 meter breed en 3 meter hoog.

Boek deze foodtruck

Menu

  • Rund & Veggie Burger
  • Rund & Veggie Kroket
  • Bacon & Veggie Flammkuchen
  • Chicken & Veggie Loempia
  • Ham/Kaas & Veggie Tosti
  • Verse friet in de Schil

VOLG Go Celebrate