Project omschrijving

Meals on Wheels

Thomas Achten is het brein achter de Belgische foodtruck Meals on Wheels. Met pure passie streeft zijn team naar kwaliteit. Als mobiele cateraars uit Leuven kunnen ze echter zowel met als zonder foodtruck verschijnen. Bijvoorbeeld met een rollende smoker, of dienblad vol mini tiramisu. Voor een Italiaans buffet aan huis, of volledig verzorgde bedrijfscatering bent u hier aan het juiste adres. Vraag ons vooral naar de mogelijkheden.

Boek deze foodtruck

Meals on WheelsMOBIELE CATERING DOOR MEALS ON WHEELS

Naast barbecue burgers verzorgt Meals on Wheels ook kleine burger bites. Zeer geschikt voor de borrel bijvoorbeeld. Vergezeld door een uitgebreid assortiment aan andere hapjes. Niet alleen spiesen met gegrilde garnalen, maar ook meloenbolletjes met ham. Voor iets warms kan je onder andere een lekker kommetje soep krijgen. Vanuit de foodtruck verzorgen ze verder nog Mexicaanse taco’s en nacho’s. Italiaanse pasta’s zoals carbonara en bolognese. En voor de dorst diverse zelfgemaakte limonades. Meals on Wheels kan je echter met nog veel meer verrassen.

Meals on WheelsBIJZONDERE IJSBURGERS EN ANDERE DESSERTS

IJsburger is misschien niet het juiste woord. Maar dubbeldekker donut klinkt ook niet ideaal. Hoe dan ook, zowel de Dama Blanca als Caramellato klinken ons als muziek in de horen. De een met romig vanille ijs, een toef slagroom en chocoladeschaafsel. De ander gemaakt van speculoos met crumble, verse appeltjes en karamelsaus. Onbedekt kan je ze echter ook van de donut wall plukken. Je vindt hem vast ergens achter de high tea etagère en geroosterde marshmallows. Tussen de chocolade muffins, of mousse misschien. De chef is zo terug met de tiramisu, maar we gaan toch eerst even een bakje crème brûlée meenemen.

FOODTRUCK MENU

Een greep uit de gerechten van Meals on Wheels.

MOBIELE MAALTIJDEN:

  • BBQ Burger met barbecuesaus, bacon, cheddar en groenten.
  • Pasta Vegetariana in tomatensaus met rucola en parmezaan.
  • Thai Chicken Noodles met curry, koriander, kipreepjes en scheutje sojasaus.
  • Wrap gerookte zalm met kruidenkaas en frisse sla.

VOLG Go Celebrate