Project omschrijving

Luminieux BBQ

Lumineux BBQ is een barbecue cateraar voor ieder event! Zeker ook als je een groot event wilt geven, is deze foodtruck ideaal. Liever een kleinschalige verjaardag in de achtertuin? Ook dan is jouw feestje leuker met een goede foodtruck. Wat jouw event ook is, Lumineux BBQ komt graag naar je toe! Hoe dan ook is het een unieke beleving om samen op jouw event een mooie herinnering te maken onder het genot van een goed stuk vlees.

Lumineux BBQLEEF JE UIT OP DE BBQ BIJ LUMINEUX BBQ

Huisgemaakte marinades, sauzen en juicy lapjes vlees. Waan je op het Amerikaanse platteland met Lumineux BBQ. Of je nu voor een easy, classic, of luxury arrangement gaat, aan het eind van de maaltijd zit je vol. Ben je niet zo’n vleeseter? Geen probleem. Bij elk pakket worden diverse soorten groentjes geserveerd.

Lumineux BBQ serveert eigenlijk alle barbecue klassiekers. Pulled pork, saté, shaslick, burgers en een stukje vis voor de liefhebber. Prijzen zijn afhankelijk van het pakket dat wordt afgenomen. Houd ook rekening met personeelskosten en kosten voor de huur van de barbecue.

LUMINEUX NEEMT ALLE ZORGEN UIT HANDEN

Lumineux is een ervaren cateraar die niet alleen maar barbecues verzorgd. Indien gewenst kunnen er diverse andere gerechten in buffetvorm aangeboden worden. Zijn er vegetariërs aanwezig binnen het gezelschap? Of heb je naast een burger ook wel trek in een lekkere pastasalade? Geen probleem! Bij de Lumineux BBQ kan dit allemaal verzorgd worden.

Lumineux BBQOok verhuurd Lumineux diverse attributen voor evenementen. Denk daarbij aan tenten, licht- en geluid, glaswerk, servies, aankleding e.d. Een echte all-in-one cateraar dus. Vraag ons vrijblijvend naar de verhuur mogelijkheden. Vertel ons hoe je jouw aankomende feestje wilt vormgeven, dan maken we een offerte op maat voor je op. Niets is te gek! Of je nu op zoek bent naar een volledig ingerichte disco of een stijlvol ingerichte trouwzaal, bij Lumineux is het allemaal mogelijk.

BBQ MENU

4 soorten BBQ menu’s met onder andere keuze uit:

  • Vlees: burgers, pulled-pork, chipotle hotwings, spareribs, chicken, pork sausages, ribeye steak, etc.
  • Vis: zalm, zeeduivel.
  • Friet
  • Salades
  • Kleine hapjes