Project Description

Looping Good

Stel jouw eigen rolletjes ijs samen, die worden gemaakt terwijl je erbij staat! Looping Good is een ijs foodtruck die heel bijzonder ijs maakt. Genaamd Smash ’n Rolls. De ingrediënten naar keus worden bij elkaar gelegd op een ijskoude plaat. Hierop worden ze in het ijs gemengd en ter plekke tot rolletjes ijs gemaakt. De ijsrolletjes van Looping Good zijn niet alleen lekker, maar het is ook een leuke ervaring. Als dessert of als verfrissing, ijs doet het altijd goed!

Op reis in Thailand werd deze manier van live ijsbereiding ontdekt. In Nederland was dit nog niet zo bekend, maar Looping Good vond het een heel tof concept. Toen was het idee voor een ijs foodtruck geboren. Het idee uit Thailand werd naar Noord-Holland gehaald! Deze lekkere icecream rolls van Looping Good kunnen met allerlei ingrediënten worden gemaakt. Allemaal uit de Piaggo Ape en-/of de bar van Looping Good. Hoe het werkt? De vloeibare ijsmix wordt op een plaat van -30°C gegoten. Hierdoor bevriest het ijs terwijl je erbij staat. Daarna worden de ingrediënten naar keuze op een hele leuke manier neergelegd. De ingrediënten worden vermengd met het ijs en in een rolletje gedraaid. Hierna worden de toppings op het bakje met ijs gelegd. En voila, heerlijke icecream rolls!

 

Looping Good icecream truck

ICECREAM FOODTRUCK EXPERIENCE

Wat is er leuker dan lekker ijs eten? IJs met een show! De ijs foodtruck van Looping Good is bemand door een leuk getalenteerd team. Deze ijscomannen- en vrouwen hebben een enthousiaste dansende manier om het ijs te pletten en mengen. Ook kunnen ze beatboxen en zingen. Je wordt vrolijk terwijl je ernaar kijkt. Tijdens bijvoorbeeld bedrijfsfeesten of bruiloften zijn de ijsrolletjes heel geschikt. Je kunt ook het ijs als dessert nemen. Bovendien zijn de bakjes van suikerrietpulp en de lepeltjes van bioplastic. Een plasticvrij ijsje dus.

EIGEN IJSSAMENSTELLING

IJs foodtruck Looping Good

Bij Looping Good heb je keus uit meerdere ingrediënten. Ten eerste kies je uit de vloeibare ijsmixen. Ten tweede uit vers fruit, zoals aardbei, banaan of bosbes. Daarna kies je een lekkere saus die door het ijs verwerkt wordt. Deze ijskraam heeft zelfs noten en verschillende koekjes. Die kunnen allemaal in het ijs verwerkt worden. Als laatste kun je lekkere toppings kiezen, zoals oreo’s of vers fruit. Bedenk jouw eigen ijscreatie!

Enthousiast geworden om deze ijscreaties te proeven? Deze icecream foodtruck serveert uniek ijs. En daarnaast hebben jij en jouw gasten een toffe ervaring!

IJS FOODTRUCK MENU

Stap 1

Verschillende vloeibare ijsmixen

Stap 2

Vers fruit, noten of koekjes

Stap 3

Optionele saus, zoals aardbeisaus of chocoladesaus

Stap 4

Toppings, zoals wafeltjes, koekjes, fruit, slagroom

De ingrediënten en toppings zijn naar keuze samen te stellen

VOLG THE Go Celebrate