Project omschrijving

Heerlijk. Zo’n foodtruck die op elk evenement zijn plekje weet te vinden. Lonny’s Foodkraam neemt overheerlijke, Nederlandse poffertjes met zich mee én heeft ook een broodje beenham. Nou wij weten het wel, dit is een oer-Hollandse truck. De gezellige uitstraling van het huisje op wielen lokt kinderen en volwassenen naar zich toe. Of je nu voor zoet of hartig wilt gaan, Lonny’s Foodkraam verzorgt het.

Lonny’s Foodraam gerechten

Zie je de kraam al staan op een lekker frisse, winterse dag? Op een markt bijvoorbeeld of op een kerstevenement. Een Duits getint feestje, maar dan met een Hollandse twist? Lonny’s Foodkraam verwamt iedereen met heerlijke poffertjes en crepes die zij ter plekke bereiden. Zij kunnen naast de reguliere poffertjes poedersuiker, boter, ook luxere poffertjes voor je maken. Denk bijvoorbeeld aan de combinatie aardbeien en slagroom!

Perfect voor kids

Nu weten we dat volwassenen hier ook nog steeds van houden: cakeje versieren! Hoe leuk is dat? Nu biedt Lonny een alternatief poffertje versieren. De foodtruck heeft namelijk allerlei soepjes bij zich waarmee kinderen en volwassenen hun poffertje kunnen versieren. Het is een tikkie ongezond en je weet zeker dat de kids daarna hyper zijn van de suiker, maar dat is toch ook wel grappig en lekker op zijn tijd? Af en toe even uit de bocht met een bord poffertjes met soep. Wij houden er wel van!

Over Lonny’s Foodkraam

Producten

    • Poffertjes
    • Broodje Beenham
    • Poffertjes + aardbeien en slagroom. Of soepjes!

Capaciteit

    • Per evenement kunnen er rond de 400 gasten worden bediend met heerlijke poffertjes

Weerbestendigheid:

  • Onder elke weersomstandigheid komt Lonny’s Foodkraam jullie kant op om de bezoekers te verwennen met heerlijk eten.

Locatie:

  • Lonny’s Foodkraam komt naar je toe voor opdrachten in Zuid-Holland, Noord-Brabant & Zeeland

Heb je vragen over deze foodtruck of twijfel je of het een goede match is voor jouw event? In dat geval kan je de vragen doorgeven bij de vrijblijvende offerte aanvraag. Geloof ons, wij hebben alle vragen al voorbij zien komen. Van elektriciteit tot capaciteit tot vergunningen. Stel ze gerust, we helpen je graag verder met jouw keuze.

VOLG Go Celebrate