Project omschrijving

Ben jij op zoek naar een professionele barista in de omgeving van Utrecht? LEUT Koffie is geen onbekende in deze buurt. Regelmatig staan ze op een vaste plek op de IJsselsteinse carpoolplaats. Forensen kunnen hier via de de LEUT Koffie App een verse cappuccino, late of espresso bestellen. Bij het passeren van de parkeerplaats staat de barista al klaar met de koffie. Wil jij een van de barista wagens op jouw evenement? Vraag dan vrijblijvend een offerte bij ons aan!

LEUT Koffie heeft twee foodtrucks tot haar beschikking. Er is er dus heel vaak wel een vrij voor particuliere en zakelijke evenementen. Het zijn allebei dezelfde mercedes foodtrucks. Dit waren vroeger oude brandweerwagens. Nu blussen ze de dag met de lekkerste warme drankjes.

LEUT KoffieKOEKJE ERBIJ? JA LEKKER!

Naast een lekker bakje koffie, serveert LEUT Koffie diverse zoete lekkernijen. Denk daarbij aan een brownie, taartje of een plakje cheesecake erbij. Dit assortiment wisselt met de dag. Daarnaast maken de foodtruckers regelmatig lekkere fruitsalades en verse fruitsapjes! Ben je niet echt een zoetekauw, dan kun je ook voor de vitamientjes bij LEUT Koffie terecht!

Mocht je trek krijgen, kan deze foodtruck ook voorzien in diverse broodjes. Vraag vooral naar de mogelijkheden als het gaat om de hapjes van de koffie foodtruck.

LEUT KOFFIE HEEFT DE LEUKSTE BARISTA’S

LEUT Koffie heeft tien professionele barista’s in dienst. Zij weten allemaal hoe je een perfecte cappuccino zet. Ook maken ze er een mooi figuurtje van. Zoals een hartje, blaadje, of een gezichtje. Ze doen dit met een brede glimlach op het gezicht. Want die barista’s van LEUT zijn hartstikke gezellig!

KOFFIE FOODTRUCK IN DE STIJL VAN JOUW BEDRIJF

Indien gewenst kan LEUT Koffie de hele bus omtoveren tot branding machine. Jouw logo komt dan op het schort van de barista’s, op de bekertjes en op de foodtruck te staan. Wil je jouw prospects bijvoorbeeld een kopje koffie aanbieden op een evenement, dan kan dat heel leuk met deze koffie foodtruck!

Boek deze foodtruck

FOODTRUCK MENU

  • Diverse soorten koffie
  • IJs
  • Koude dranken: Chocomel, Jus d’Orange, Redbull & Water
  • Yoghurt: Meerdere fruitsmaken
  • Ontbijtjes: Croissants, Gevulde Koek

 

VOLG Go Celebrate