Project omschrijving

Boek Deze Food Truck

Lekker Hotel Mama – Foodtruck Catering

Aan een aantal van onze foodtrucks kan je echt alles vragen. Lekker Hotel Mama is er hier een van. Of het nu gaat om een compleet buffet, dessert, lunch, ontbijt of borrelhapjes, alles kan geregeld worden. De ervaren chefs draaien hun hand niet om voor voor welke klus dan ook. Zolang ze er maar hun passie in kwijt kunnen en met een glimlach achter de toonbank kunnen staan. Samen met hun gasten willen ze er een feestje van maken!

Boek Deze Food Truck

Menu

De chefs van Lekker Hotel Mama kunnen in alles voorzien. Laat vooral horen waar je trek in hebt, en dan wordt er iets origineels voor je bedacht. Onderstaand worden er een aantal gerechten genoemd die ze met regelmaat serveren. Mocht hier niet tussen staan waar jij nou net trek in hebt? Schroom dan niet om toch even contact op te nemen!

Fruit Smoothies

 • Sinaasappel-Aardbei;
 • Sinaasappel-Banaan;
 • Sinaasappel-Bosvruchten;
 • Andere smaken op aanvraag.

Wafellolly’s

 • Met pure, melk of witte chocolade dip;
 • Met Belgische melkchocolade van Callebaut;
 • Toppings op maat.

Club tosti’s

 • Belegd met verse verrassende ingrediënten;
 • Keuze uit mais-, tomaten- en volkorenbrood.

Fruitbekers

 • Gevuld met seizoensvruchten

Diverse soorten desserts

 • Alles is mogelijk. Vooral de wentelteefjes van suikerbrood doen het erg goed!

Warme gerechten

 • Pita pulled pork
 • Verschillende soorten saté
 • Indiase curry’s
 • Thaise maaltijden
 • Catering op aanvraag.

Salades

Keuze uit diverse soepen

Boek Deze Food Truck

Lekker Hotel Mama: van schrijfster tot foodtruck chef

Waarom er op festivals vaak weinig gezonds te krijgen is, bleef voor foodtruck chef Thiery Thielemans een vraag. Nadat ze haar eerste boek Hotel Mama had gepubliceerd, besloot ze dan maar zelf dit gat op te gaan vullen. Samen met haar man bouwde ze een oude Chateau ‘Grand Prix’ kampeerwagen om tot rollende (gezonde) keuken. Over de naam hoefden ze niet lang na te denken.

Gezonde foodtruck met smoothies en fruitbekers

Lekker Hotel Mama

In de eerste foodtruck van Lekker Hotel Mama serveert Thiery smoothies, fruitbekers en wafels op een stokje. Tot op heden rijdt deze mobiele fruit truck stad en land af om gezonde catering te verzorgen op festivals, bedrijfsevenementen, bruiloften, beurzen en braderieën. Omdat het zo goed ging met deze eerste foodtruck werd het wagenpark uitgebreid. Zo kwam er al snel een tweede en derde foodtruck bij.

Drie foodtrucks met elk een eigen specialiteit

Bij een lekkere smoothie past ook nog wel iets hartigs. Vanuit de tweede foodtruck worden panini’s en tosti’s bereid. Deze gegrilde boterhammen zijn niet te vergelijken met zwembad tosti! Bij Lekker Hotel Mama maken de koks de lekkerste drie-dubbele clubtosti’s in verschillende smaken. De driedubbele boterham wordt belegd met de lekkerste verse ingrediënten. Ook variëren de chefs in broodsoorten. Denk hierbij aan mais-, tomaten- of volkorenbrood. Alles is mogelijk!

Slushpuppy’s en snoepjes van Snoepiezzz

Ook is het wagenpark uitgebreid met de bonte snoep foodtruck “Snoepiezzz”. Zuurstokken, popcorn, grote lolly’s, suikerspinnen… Heel leuk voor kinderfeestjes! De Snoepiezzz foodtruck biedt vrolijk snoepgoed van vroeger & nu. De gekleurde feestelijke truck is een echte sfeermaker. Wanneer er vraag naar is, gaat de bellenblaasmachine aan. Vooral voor kinderen is dit een fantastische attractie!

Slushpuppy’s en Snoepjes

Op aanvraag kan alles gemaakt worden

Bovenstaand worden een aantal concepten genoemd die regelmatig worden uitgevoerd op feesten en partijen. Maar zoals al eerder is genoemd, kun je met alle soorten aanvragen bij Lekker Hotel Mama terecht. Eerder heeft de foodtruck cateraar bijvoorbeeld in samenwerking met Go Celebrate lunchpakketten verzorgd op een groot startup evenement in Amsterdam.

Veelvoudig prijswinnaar bij NK wafelbakken

Wafelbakken

Ondanks dat Lekker Hotel Mama in allerlei soorten catering kan voorzien, heeft deze foodtruck toch wel een kroonjuweeltje. Tot twee keer toe vielen ze in de prijzen tijdens het NK Wafel Bakken. In 2016 werd de wafel op een stokje benoemd tot “meest innovatieve wafel”. Een jaar later won Lekker Hotel Mama de tweede prijs voor de lekkerste wafel van Nederland. Dat is toch iets om trots op te zijn!

Het is leuk om iets bij Lekker Hotel Mama te mogen bestellen!

Het belangrijkste ingrediënt voor succes is de lol die de koks hebben in het werk. Zowel voor als achter de balie is het leuk en gezellig. Er wordt een gezellig praatje met je gemaakt waardoor je je al snel thuis voelt in het hotel. Zoek je dus een echte sfeermaker? Dan zit je hier goed!

Boek Deze Food Truck