Project omschrijving

De Buurvrouw Koffie Foodtruck

Een prachtige, retro caravan met een huiselijke uitstraling: dat is koffie foodtruck de Buurvrouw. Deze foodtruck uit België serveert heerlijke warme dranken zoals koffie en thee, maar ook chocomel. Ideaal tijdens de donkere winterdagen, maar ook geschikt voor een kop koffie in het zonnetje. Ga jij binnenkort een kopje koffie drinken bij de enige echte Buurvrouw? 

De BuurvrouwGEVOEL VAN THUISKOMEN BIJ DE BUURVROUW

Met De Buurvrouw heb je een prachtig gezellige foodtruck te pakken. De herkenbare groene wagen geeft een heerlijk huiselijk gevoel aan jouw event. Het gevoel van thuiskomen met een goede kop koffie of thee weet De Buurvrouw fijn over te brengen aan haar gasten. Een welkome sfeer met heerlijke dranken. Deze foodtruck is ideaal om even gezellig te praten met die ene collega die je lang niet meer hebt gesproken, of met een oude vriendin die je tegenkwam. De mobiele koffie kraam geeft zorgt bij elk evenement voor de perfecte sfeer!

De BuurvrouwVAN WARME KOFFIE TOT WARME SOEP

Een heerlijk spontane vrouw die de lekkerste dranken op een eigenzinnige wijze serveert. Iedere keer zijn ze net weer iets anders dan dat je verwacht. Heerlijk verrast worden door de wondere smaken die koffie, thee of chocomelk kan hebben. Maar ze kan ook soepen serveren, lekker voor de koudere dagen. Heb je liever wat biertjes, cava, wijn of fris, bij De Buurvrouw kan het wel! Op deze manier kan dit fijne wagentje overal die heerlijke sfeer neerzetten. Even lekker een warme kop soep of juist op de warmere dagen zo’n ijskoud biertje; een moment om echt te genieten. Benieuwd wat deze koffie foodtruck aan jouw event toe te voegen heeft? Wij denken graag met je mee.

FOODTRUCK MENU

  • Koffievarianten
  • Theevarianten
  • Warme Chocomel
  • Soep
  • Op aanvraag: fris, wijn, cava, bier

VOLG Go Celebrate