Project omschrijving

Koffiefiets

Koffiefiets is een fijne bakfiets foodtruck die de lekkerste koffie serveert. Naast overheerlijke koffie creëert deze foodtruck ook fijne smoothies en thee. Zeker als je dus een lekkere opkikker wilt, is deze foodtruck ideaal voor jouw event. Daarnaast heeft hij ook nog een hele fijne en rustige uitstraling, waardoor het ook op jouw feest een goede toevoeging is. Wil je weten hoe jouw favoriete bak koffie smaakt? De Koffiefiets maakt ‘m graag voor je!

Bakfiets met heerlijke koffie en smaakvolle smoothies!

BakfietsDeze bakfiets is ontstaan uit een grootse passie voor goede koffie en dat wilden ze graag overbrengen op het grotere publiek. Dat gebeurde uiteraard met succes want het publiek was in een klap verkocht. Ook hebben ze smaakvolle smoothies boordevol vitamines. Dus ook als je je dag gezond wilt beginnen, of voortzetten, biedt deze foodtruck dé uitkomst! Ook als jouw feest een bepaald thema hanteert, kunnen we daar gewoon op inspringen.

Wil je graag alleen maar roze smoothies, of toch juist groen? Vier je een bruiloft of een bedrijfsfeest? Het kan allemaal. Deze foodtruck is absoluut een toevoeging op jouw event!

Koffiefiets nodig op jouw evenement?

BakfietsDe koffiefiets komt graag naar jouw event toe. Of je nu een bruiloft organiseert, een onvergetelijk bedrijfsfeest of een verjaardag in de achtertuin, een feestje met een foodtruck is altijd leuker! Go Celebrate begrijpt dat je daarbij een to-do list hebt die langer is dan dat je zelf bent. Daarom helpen we graag een handje. Ook als er haast bij zit, rennen we gewoon wat harder. Met ruim 400 foodtrucks is er altijd een die perfect bij jouw event past. Benieuwd geworden wat deze foodtruck voor jouw event te bieden heeft? We denken graag met je mee!

Menu

  • Koffie
  • Thee
  • Smoothies

VOLG Go Celebrate