Project Description

Kitch ’n Booz American Foodtruck

Een food truck, zoals deze bedoeld is. Niets is zo heerlijk als een professionele food truck van ondernemers met passie. De food truck Kitch ’n Booz verzorgt namelijk een totaal beleving en is daarom een perfecte keuze voor jouw event of festival. Ter illustratie, deze American-inspired, rijdende keuken brengt de lekkerste gerechten naar je toe. Van biologische friet tot hotdogs tot een goede Angus burger op een sesambroodje. Oh-yeah!

American foodtruck

Waan je in de straten van New York, proef de sfeer van San Francisco en krijg het gevoel dat je in Los Angeles rondloopt. Kitch ’n Booz verzorgt de beste happen én geeft sfeer aan je feestje. Dat komt door de ontzettende mooie truck met verlichting, Marlyn Monroe details en klassieke grammofoonplaat. Hiermee haal je een echte sfeermaker in huis. En hoef je zelf geen vinger meer uit te steken naar een sfeervolle plek om te eten. Om die redenen garanderen we een lange rij en tevreden klanten. Want wie wordt er nu niet blij van American style food?

Boek deze foodtruck

Over Kitch ’n Booz

Producten / gerechten:

  • Niet alleen Biologische friet in schil met mayonaise,
  • Maar ook Patatas Bravas met kruidige saus en tomatensalsa.
  • Of ook Potato wedges met crème fraiche en chilisaus.
  • En Hotdogs met zuurkool, gefrituurde uitjes, augurk , ketchup, mayonaise en mosterd.
  • Of een Hotdog Chili met jalapenos, kruiden, crème fraiche en pittige saus.
  • Daarnaast ook een Angus burger met sesam broodje, salsa en pittige saus.

Omgeving:

  • Indien je in de omgeving Rotterdam woont, komt deze foodtruck sowieso naar je toe rijden. Maar geef het bij de aanvraag even door als je veel verder woont.

True American food

Ben je op zoek naar een foodtruck die avondeten kan neerzetten voor je gasten? In dat geval is Kitch ’n Booz een goede keuze. Deze partij uit Rotterdam serveert bekende smaken in een nieuw jasje! Echter wel met de juiste porties, zodat niemand in de rij hoeft voor een tweede ronde. Bijvoorbeeld een hotdog met zuurkool en een bak biologische patat. Of potato wedges met creme fraiche en een Angus burger ernaast met pittige saus. Wanneer je eten besteld bij Kitch ’n Booz wordt je sowieso verrast door lekkere en sterke smaken.

[slideshow type=”flex” animation=”slide” easing=”linear” direction=”horizontal” animationSpeed=”600″ slideshowSpeed=”5000″ directionNav=”true” controlNav=”true” controlNavThumbs=”false” controlNavThumbsSlider=”false” pauseOnAction=”true” pauseOnHover=”true” slideshow=”true” animationLoop=”true” height=”350″]
[image url=”https://go-celebrate.com/wp-content/uploads/kitch-n-booz-foodtruck-op-locatie.jpg”]
[image url=”https://go-celebrate.com/wp-content/uploads/kitch-n-booz-foodtruck-logo.png”]
[image url=”https://go-celebrate.com/wp-content/uploads/kitch-n-booz-tijdens-een-evenement.jpg”]
[/slideshow]

VOLG Go Celebrate