Project omschrijving

Boek Deze Food Truck

Just Gin..

Bij Just Gin.. krijg je gegarandeerd de lekkerste gin-tonics! Bij een goed feest horen ten slotte ook goede drankjes. Naast gin-tonic schenkt deze foodtruck ook nog eens heerlijke wijnen en cocktails. Deze foodtruck gebruikt ook alleen de beste gins. Wil je er dus zeker van zijn dat je goede dranken kan schenken op jouw event? Dan is deze foodtruck meer dan geschikt. Lees snel meer over alle mogelijkheden!

Boek Deze Food Truck

Truck Over

  • Gin-tonic
  • Wijnen
  • Cocktails
  • Verschillende hapjes
Boek Deze Food Truck

Just Gin..

Just Gin

Deze jonge, enthousiaste heren weten wat goede gin is. Zo gebruiken ze onder andere Belgian Secrets gin en wordt er aan alle details gedacht. Daarnaast kunnen ze er ook verschillende hapjes bij serveren. Hoe dan ook nemen ze altijd gezelligheid en sfeer mee naar jouw bruiloft, bedrijfsfeest of verjaardag. Wil je dus een foodtruck die goede dranken schenkt en fijne bijpassende hapjes serveert, dan is Just Gin.. ideaal voor jouw event.

Naast de Gin’s zullen ze ook wodka, wijnen, bieren en frisdrank serveren. Ook bieden ze enkele soorten tapas aan. De drank foodtruck wil iets maken wat het waard is, om op een menukaart van een restaurant te staan maar dan in foodtruck-style!

Waarom vinden we gin-tonics zo lekker?

Gin & Tonic smaken apart heel anders dan wanneer deze twee dranken bij elkaar komen. Het zijn twee dranken die apart niet door eenieder als smaakvol worden bestempeld, maar die samen het beste uit elkaar halen. Daarnaast gaat de geschiedenis van gin-tonic veel verder dan bij de gemiddelde drank. Hoe dan ook werden deze twee vaak met elkaar gemixt omdat het samen een stuk lekkerder is dan een van de twee apart. Gin-tonic is daarom nu niet meer weg te denken bij het gemiddelde feestje en daar springt deze foodtruck haarfijn op in!

Just Gin
Boek Deze Food Truck