Project omschrijving

Joe’s Kitchen

Trek in een swingende maaltijd? De foodtruck van Joe’s Kitchen is een ware tropische aanvulling op je feest! Vanuit felrode eye-catcher worden de lekkerste wereldse gerechten klaargemaakt. Daarnaast zijn de Caribische chefs nooit chagrijnig. Joe’s Kitchen staat garant voor een gezellig feestje op je evenement!

Joe’s Kitchen: echt Puerto Ricaans!

Chefkok Joe komt oorspronkelijk uit Puerto Rico. In de jaren vijftig verhuisde zijn ouders naar New York. Hij groeide hier op in Little Puerto Rico (Bronx) in een soort West Side Story decor. Joe is een echte Puerto Rico connaisseur. Ondanks dat hij van huis uit de Puerto Ricaanse lekkernijen met de paplepel kreeg ingegoten, besloot hij muzikant (trompetist) te worden.

Als muzikant reisde hij af naar Berlijn voor optredens. Hier leerde hij zijn Haïtiaanse vrouw Nicole kennen. Zij trad hier op als danseres. De vonk sloeg al snel over en samen hebben ze een bestaan opgebouwd in Amsterdam. Recent hebben ze besloten iets te doen met die Caribische voorliefde voor spannend en lekker eten.

Joe's Kitchen

Bijzonder smaakvolle gerechten.

Joe’s Kitchen heeft een Puerto Ricaanse keuken, aangevuld met invloeden uit de Spaanse, Aziatische, Taíno en Afrikaanse keuken. Je moet dit eens proeven! De Schredded Pork bijvoorbeeld, is echt een gerecht dat je geprobeerd moeten hebben! De dag vooraf wordt het vlees gemarineerd en vijf uur lang gegaard in de oven. Een soort Pulled Pork 2.0.

Denk je dat de Caribische gerechten te pittig zijn? No worries. Dat denken namelijk wel meer mensen. Vaak komen diezelfde mensen terug om nog een keer op te scheppen. Alle maaltijden zijn goed gekruid, maar zeker niet (te) pittig. Ze zijn gewoon heel erg smaakvol!

Joe's Kitchen

Een echte blikvanger.

Joe’s Kitchen is op verschillende festivals te bezoeken. In 2017 deden zij diverse foodtruck festivals als Rrrollend aan. Hier beginnen ze al een bekende gast te worden.

Joe en Nicole doen er alles aan om de Caribische sfeer over te brengen naar de gast. Rondom de rode truck kleden ze het gezellig aan in tropische sfeer. Op de achtergrond hoor je salsa! Als dat geen feestje wordt…

Menu

Alles 100% Puerto Rican Style!

  • Schredded Pork
  • Fried Chicken
  • Puerto Rican Style Pigeon Peas
  • ‘Tostones’ (Puerto Rican Style gefrituurde en gezouten bakbanaan)
  • Gefrituurde zoete bakbanaan
  • Geserveerd met rijst en salade of als Pulled Pork/Kip Sandwich.

VOLG Go Celebrate