Project Description

Javaanse Cateringbus

Ben je in het Noorden van Nederland op zoek naar een goede, grote foodtruck? Deze Javaanse Cateringbus is de perfecte match wanneer je een foodtruck zoekt die lekker en véél eten kan serveren. Bijvoorbeeld voor een grote groep of bij een bedrijfsfeest. Daarvoor serveert de Javaanse Cateringbus de lekkerste Indonesische happen en snacks vanuit een klassieke brandweerwagen. Tot 200km rondom Groningen stad, komt deze foodtruck naar je toe gereden!

Als de brandweer

Een foodtruck in een oude materiaalwagen van de brandweer uit 1979. Kan het nog sfeervoller? Deze truck is niet alleen praktisch, maar ook een sfeervolle blikvanger voor je evenement. Daarnaast is de Javaanse Cateringbus flexibel en snel operationeel, omdat deze zeer compact is. Zoals de brandweer dus. Achter de foodtruck wordt een tent opgesteld waar de gerechten worden gemaakt. Hierdoor kunnen ze makkelijk opschalen bij drukte, want iedereen eet immers rond hetzelfde moment. Juist weer aan de voorkant staan de medewerkers de bestellingen op te nemen, zodat het een geoliede machine (of truck) is.

Over de Javaanse Cateringbus

Gerechten + Dranken:

  • Saté (kip)
  • Babi ketjap snack (zoet varkensvlees)
  • Ajam karry snack (kip kerrie)
  • Rendang snack (stoofvlees)
  • Vegetarische snack
  • Complete rijstschotels, saté schotels & Indonesische proeverij
  • Biertap + Koffiebar

Capaciteit:

Vanuit de foodtruck serveren zij 450 schotels/snacks per uur.

Weerbestendigheid:

Deze foodtruck komt bij elk weertype gezellig voorrijden. Ter illustratie: bij zonneschijn en onweerswolken, kan je op deze bus aan.

Locatie:

Vanuit Groningen komen de foodtrucks graag jullie kant op in een straal van ong. 200 km rondom Groningen

Dranktruck

Naast de Javaanse Cateringbus heeft deze partij ook nog een truck waar vanuit dranken worden geschonken. Ook wel de ‘Big Red’ genoemd. Deze mooie, rode bus heeft een bar van steigerhout en een keuken. Net zoals bij de cateringbus, is ook hier personeel in de bus aanwezig om de bestellingen op te nemen en de dranken uit te serveren. Zo heeft deze partij eigenlijk alles te bieden. Namelijk Javaanse snacks én een koelkast én een biertap (op fust) én koffiebar. Je bent met deze ene partij direct voorzien.

Javaanse Cateringbus

Iedereen heeft wel eens een gerecht gegeten met een Indonesische oorsprong, zoals een saté of kip kerrie. Maar heb jij wel eens echte ‘rendang’ geproefd – een pittig rundvlees gerecht – of zelfs een volledige Indonesische rijstrafel geprobeerd? Van ‘zoet varkensvlees’ loopt het water bij ons in ieder geval in de mond. De Javaanse keuken kent allerlei specerijen en methodes waar elke Nederlander voor in de rij wilt staan. De Javaanse Cateringbus biedt toegankelijke gerechten, maar met een goede dosis traditie.

 

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded. For more details, please see our Privacy Policy.
I Accept

VOLG Go Celebrate