Project omschrijving

Ik wil een IJsje

Wat een leuk wagentje, die zuurstok op wielen. Deze bolide heeft geen ijswagen deuntje nodig. Kinderen zien ‘m van verre al aankomen. Ik wil een IJsje heeft twee ijs foodtrucks genaamd Mickey en Minie. Beide wagens kunnen tussen de 6000 en 7000 ijsjes uitdelen. Uiteraard staat ze voor minder gasten ook voor je klaar! Geniet van de heerlijke roomijs of sorbet ijs gemaakt van vers fruit. Vraag vrijblijvend een offerte bij ons aan en wie weet staat deze gekleurde wagen binnenkort op jouw feestje!

Ik wil een ijsjeIk wil een ijsje: ambachtelijk ijs uit Venetië

Bij deze ijswagen krijg je niet zomaar een ijsje. De foodtruckers zijn lang op pad geweest om de juiste leverancier te vinden. Uiteindelijk zijn ze uitgekomen in Venetië, bij een familiebedrijf dat al decennia lang ambachtelijk ijs maakt van verse producten. De keuze is reuze: van bosaardbeien ijs tot Red Bull ijs. Het sorbetijs is melk- en glutenvrij. Ook  bevat het ijs geen kunstmatige kleur- en smaakstoffen (op het Smurfen ijs na). Er wordt dus goed rekening gehouden met allergieën! Bij het ijsje kunnen mensen kiezen uit diverse toppings waaronder gesneden seizoensfruit, advocaat, fruitdressings en niet te vergeten, verse slagroom.

Een kleurrijke, zoete verassing!

ik wil een ijsjeWil je jouw vrienden, collega’s of kinderen eens goed verassen? Dan is dit wel iets heel erg leuks! Deze mobiele ijswagen rijdt door heel Nederland en België om mensen blij te maken met hun lekkere ijsjes. Of het nu gaat om een bruiloft, personeelsfeest of verjaardag, een ijsje is altijd lekker! Daarnaast kan je bij deze foodtruck ook terecht voor de beste milkshakes die er ook nog eens ontzettend goed uitzien. Welke smaak je ook wilt, zij maken het voor je!

 

Menu

Bij ‘Ik wil een ijsje’ is er heel veel om uit te kiezen! Je kunt kiezen uit sorbetijs en roomijs in de volgende smaken:

  • Roomijs:vanille, chocolade, pistache, banaan, stracciatella, meloen, Smurfen, kokos, USA cookie, koffie, hazelnoot, malaga, cheesecake aardbei & pecan caramel.
  • Sorbet ijs:aardbei, citroen, mango, bloedsinaasappel, watermeloen, RedBull & diverse yoghurt smaken.
  • Milkshakes

VOLG Go Celebrate