Project Description

IJstraktatie

Of het nu gaat om een kleine ijskar, ice cream truck, ijsfiets, frozen yoghurt bar of antieke ijscokar, bij IJstraktatie kun je voor alles wat met ijs te maken heeft terecht. Al ruim 100 jaar verhuren de foodtruckers uit Nijmegen ijswagens door het hele land. Of het nu gaat om een feestje voor 50 of 5000 personen, IJstraktatie komt graag bij je langs! Geef ons aan wat jij voor ogen hebt, dan zoeken wij hier een passende ijswagen bij.

IJstraktatie: ruim assortiment aan originele ijswagens

Na honderd jaar lang ijs maken mag je wel wat verwachten. Het Italiaanse ijs recept is van vader tot zoon doorgegeven en dat proef je. Zowel het ijs als de frozen yoghurt zijn gemaakt van verse ingredienten. De stukjes fruit gaan op de snijplank en worden verwerkt in de ijs. Om je vingers bij af te likken! Kies zelf hoe jij je ijsje gepresenteerd wilt hebben. Bij IJstraktatie hebben ze een hele loods vol met ijscokarren!

Antieke ijskar hurenIJstraktatie ijskar

Ben je op zoek naar een leuke verassing voor een verjaardagsfeestje of bruiloft? Misschien is dit schattige karretje dan een mooie oplossing.  De antieke ijskar is in verschillende variaties beschikbaar en kan meerdere soorten ijs uitserveren. Zo is er een grotere variant (zie afbeelding), kleinere variant en een ijsfiets. Helemaal in de Venetiaanse sfeer!

 

IJstraktatie IJs Foodtruck huren

Organiseer je een wat groter evenement met een groot aantal bezoekers? Wellicht is zo’n vrolijke ijs foodtruck dan een leuk idee! Inclusief een ijswagen muziekje! Je hoort ‘m al van ver aankomen. Bij IJstraktatie zijn er meerdere ijsfoodtrucks om uit te kiezen. Vraag ons vooral naar de mogelijkheden.

 

IJstraktatieHelemaal hip met Frozen Yoghurt

Liever wat anders dan een bolletje ijs? Frozen Yoghurt behoort ook tot de mogelijkheden! De moderne barren zijn helemaal in stijl en kunnen indien gewenst ook met jouw bedrijfslogo bedrukt worden. Organiseer je binnenkort een beursdeelname en wil je bezoekers aantrekken met een lekker bakje frozen yoghurt? Misschien is dit dan wel een leuk idee!

 

Foodtruck menu

  • Italiaans ijs
  • Frozen yoghurt

VOLG Go Celebrate