Project Description

Tijdelijk offline, wachten op nieuwe eigenaar

De ijsbrigade

Het ijs van de ijsbrigade wordt huisgemaakt met verse ingrediënten. Bij deze ijstruck vind je geen kunstmatige kleur of smaakstoffen, maar alles naturel! Bovendien hebben ze genoeg ijs voor grote groepen bij zakelijke events of jouw bruiloft. Je kunt kiezen uit verschillende smaken, zoals aardbei en straciatella. Naast het ijs kun je ook lekkere milkshakes bestellen!

IJsbrigade ijstruck blauw

De ijsbrigade heeft meerdere ijstrucks en allemaal hebben ze iets gemeen. Het zijn namelijk drie Fiat 900T’s! Deze zijn helemaal omgebouwd en gepersonaliseerd naar een ijstruck. De trucks zien er ontzettend likeable uit met de pastelblauwe tinten en het Italiaanse rood. Een vintage ijstruck brengt een glimlach op het gezicht van jouw gasten! Kies voor een ijsje van de ijsbrigade als dessert of als verkoeling.

IJSKAR OP FESTIVAL

ijstruck huren rood

Heb jij een ijskar nodig voor een foodtruck- of muziekfestival? De ijsbrigade komt graag op jouw festival staan! IJsjes zijn heerlijk verkoelend tijdens een warme dag. De ijsmannen- en vrouwen werken zelfs als het buiten meer dan 30 graden is en ze kunnen tot 3000 mensen voorzien van ijs! De ijskarren brengen veel sfeer met zich mee en maken een leuk middelpunt. Ze zijn bovendien heel geschikt voor jouw gasten om een leuke Instagram photoshoot mee te houden. Het team van de ijsbrigade verzorgt ijsjes binnen heel Nederland en België en is zelfs bereid naar Duitsland of Engeland te rijden!

ITALIAANS SCHEPIJS TRUCK

Het ijs is allemaal huisgemaakt op Italiaanse wijze. Laat jouw gasten smelten met dit lekkere Italiaans schepijs! Dit ijs geeft een smaakexplosie in je mond. Van jong tot oud, iedereen geniet wel van een lekker ijsje! Ze hebben bij de ijsbrigade tientallen verschillende smaken, maar jij kan voor jouw evenement kiezen welke smaken je het lekkerst vindt. Wil je liever een bakje in plaats van een hoorntje? Dat kan ook! Daarnaast hebben ze lekkere toppings op het ijs of op de milkshakes, bijvoorbeeld blauwe bes of aardbei.

IJs truck IJsbrigade

GLUTEN- OF MELKVRIJ IJS

Heb jij speciale wensen? De ijsbrigade kan zorgen voor gluten- of melkvrij ijs. Bovendien kunnen ze naar wens biologisch ijs maken. Het is leuk om deze ijskar te huren voor jouw personeelsfeest of zomerse bruiloft. Iedereen wordt enthousiast van een lekker ijsje!

Kortom, deze ijscokar huren kan heel veel mensen blij maken met lekkere ijsjes!

IJstruck menu

  • Bolletje(s) ijs in een bakje
  • Bolletje(s) ijs in een hoorntje
  • Milkshake
  • Glutenvrije optie
  • Melkvrije optie
  • Biologische optie

Smaken kunnen in overleg worden gekozen

VOLG THE Go Celebrate