Project omschrijving

IJs & Zo

Op zoek naar een compacte ijskar met natuurlijk ijs? Bij IJs & Zo hebben ze niet alleen maar huisgemaakt Italiaans schepijs, maar ook ijstaarten en ijsdranken. Is het weer goed, en ben jij wel fan van een lekker bolletje? Vraag dan vrijblijvend een offerte bij ons aan en wie weet staat IJs & Zo dan straks bij jou voor de deur!

IJs & ZoDEZE ITALIAANSE PIAGGIO APE IS HELEMAAL IN STIJL

Waan je in Italië met deze Italiaanse ijscowagen! De Vespa Piaggio Ape van IJs & Zo is zelfvoorzienend en hoeft dus niet aangesloten te worden op krachtstroom. De wagen kan tot 24 uur koelen zonder stekker in het stopcontact. Dat is wel zo handig op afgelegen locaties. Voor de deur van een bedrijf, in het park tijdens een picknick, of in het bos tijdens een speurtocht… Deze ijs foodtruck kan overal ijsjes uitdelen!

MEER DAN 32 SMAKEN OM UIT TE KIEZEN

IJs & Zo maakt al het ijs zelf. Op zo’n manier kun je ook nog wel afwisselen in smaken. Buiten het vaste assortiment (zie onderstaand menu) wordt er regelmatig geëxperimenteerd met nieuwe smaakjes. De foodtruck uit Den Haag heeft ook een vaste locatie in de regeringsstad. Hier wordt het ijs vooraf klaargemaakt.

IJS & ZO HEEFT OOK KOFFIE

Lust je er ook wel een bakje koffie bij? Geen probleem! Er is namelijk ook een koffie variant van IJs & Zo. Deze heet Koffie & Zo. Uiteraard is deze foodtruck ook te boeken via onze website.

Boek deze foodtruck

FOODTRUCK MENU

Standaard ijs assortiment

Smaakjes: Aardbei, Amarenen, Banaan, Bastognekoek, Bubblegum, Caramel, Chocolade, Chocolade Puur, Citroen sorbet, Cookies & Cream, Framboos sorbet, Hazelnoot, Key West Lemon Pie, Kinder Bueno, Koffie, Malaga, Mango sorbet, Minions, Passievrucht sorbet, Pistache, Rasperry Crumble Pie, Strawberry Cheesecake, Stracciatella, Vanille, Witte Chocolade, Walnut & Maple, Yoghurt Mango.

Variatie menu

Smaakjes:  Amaretto, After Eight, Salty Caramel, Hugo, Meloen sorbet, Honing Vijgen, Sinaasappel sorbet, Baccio Bianco, Ananas sorbet, Liquor 43, etc.

Boek deze foodtruck

VOLG Go Celebrate