Project omschrijving

Dio’s Hawaiiaanse Foodtruck

Oh jam! Deze kleine maar fijne foodtruck serveert pokébowls in Hawaiiaanse stijl. Heb je nog nooit poke geproefd? In dat geval raden we je aan om zeker eens langs Dio’s Hawaiiaanse Foodtruck te gaan. Wat een frisse smaak en lekkere ingrediënten! Denk bijvoorbeeld aan tonijn, avocado, zeewier, lente ui, sla en soyasaus. Een ding is zeker, met Dio’s wordt het smullen geblazen.

Pokébowls

Wat ons betreft smaakt alles met soyasaus goed. Maar een pokébowl gaat nog net een stapje verder. Eigenlijk is het een soort deconstructed sushi. Don’t worry, dit gericht heeft niets met de bekende pokémon te maken. Het traditionele Hawaiiaanse gerecht van Dio’s is namelijk echte streetfood. De traditionele poké is een salade met rauwe vis en rijst, zoals zalm of tonijn. Maar je kunt bij Dio’s ook kiezen voor een vegetarische- of vleesvariant met biet of chicken. Alle gerecht worden in ieder geval geserveerd met rijst en overheerlijke toppings. Hou je van spicy? Ook daar kan Dio’s Hawaiiaanse Foodtruck in voorzien.

Dio’s foodtruck

Dio’s is een Hawaiiaanse foodtruck die jou gelukkig maakt met een traditioneel Hawaiiaans streetfoodgerecht. De ‘truck’ van Dio’s is eigenlijk een ongebouwde fiets, een bakfiets wel te verstaan. Hierdoor kan Dio’s niet alleen op outdoor events naar je toe rijden, maar is de kar ook geschikt voor  indooractiviteiten. Doordat de fiets zo klein is, kan deze ook makkelijk worden vervoerd naar alle locaties in Nederland en België! U vraagt, Dio’s draait.

Over Dio’s Hawaiiaanse Foodtruck

Waarom Dio’s een goede match is voor jouw feestje? Alleen al door de poké in verschillende varianten. Bijvoorbeeld:

Producten / gerechten

  • Tonijn Poké: Met verse rauwe tonijn, witte rijst, soyasaus, sesam, lente ui en sla.
  • Of zalm Poké: Verse rauwe zalm, witte rijst, sesam, avocado en zeewier.
  • Vegetarische Poké: Biet (rood/geel), sesam, witte rijst, lente ui en ook sla
  • Of Spicy Jerk Chicken Poké: Spicy jerk chicken, madame jeanette peper en sla.

Capaciteit:

  • De foodtruck kan maximaal 300 gerechten per uur serveren.

Locatie:

  • Dio’s food serveert de heerlijkste gerechten in Nederland en België!

[slideshow type=”flex” animation=”slide” easing=”linear” direction=”horizontal” animationSpeed=”600″ slideshowSpeed=”5000″ directionNav=”true” controlNav=”true” controlNavThumbs=”false” controlNavThumbsSlider=”false” pauseOnAction=”true” pauseOnHover=”true” slideshow=”true” animationLoop=”true” height=”350″]
[image url=”https://go-celebrate.com/wp-content/uploads/dios-couscous.jpg”]
[image url=”https://go-celebrate.com/wp-content/uploads/dios-menu.jpg”]
[image url=”https://go-celebrate.com/wp-content/uploads/Dios-food.jpg”]

[/slideshow]

 

VOLG Go Celebrate