Project Description

Oto Burger

Ben je op zoek naar een premium burger met een vers portie friet? Zoek niet verder! Geen burger smaakt zoals de Oto Burger. Na een succesvolle lancering van de unieke hamburgers in een pop-up restaurant hebben de eigenaren het concept uitgebreid met een foodtruck. En dat gaat goed! Inmiddels is het wagenpark flink uitgebreid met meerdere hamburger foodtrucks. Benieuwd wat deze foodtruck voor je kan betekenen? Lees dan snel verder!

DE SUCCESVOLLE HAMBURGER FORMULE

De knalgele caravans van Oto Burger trekken direct de aandacht van het publiek. Deze foodtrucks uit Gent doen het goed op diverse festivals in België en omstreken. Ook komen de foodtruckers op verschillende tuinfeesten, babyborrels, bruiloften en bedrijfsfeesten. Iedereen is gek op die deze stijlvolle foodtruck!

De hamburger is een perfecte optie als tussendoortje, maar kan ook heel goed als lunch of diner geserveerd worden! Over het algemeen vindt iedereen het lekker. Met deze burger foodtruck maak je gegarandeerd een succes van je feestje!

Oto BurgerBEREID MET VERSE INGREDIËNTEN

De chefs van Oto Burger werken uitsluitend met verse ingrediënten. Voor elke klus worden de frieten vers gesneden en afgebakken. Ook voor de burger komt er niets uit de diepvries. Ze doen er alles aan om de perfecte smaaksensatie te creëren!

FOODTRUCK MENU

  • Oto Burger: belegd met een topkwaliteit rundvlees burger en verse groenten. De burger wordt op smaak gebracht met de kenmerkende en unieke OTO Saus.
  • Say cheese: belegd met een heerlijk pakje kaas dat speciaal voor Oto Burger op ambachtelijke wijze gemaakt wordt.
  • Spicy Tom: een burger voor degene die van pittig houden! Deze gegrilde burger wordt ingesmeerd met een pikante lakkage.
  • Pig out: een heerlijke burger met beste de spek die fijn is gesneden, knapperig gegrild en gemarineerd in een zoete lakkage.

VOLG Go Celebrate