Project omschrijving

Desserts zijn super lekker, maar worden vaak als ongezond gezien waardoor sommige mensen ze laten staan. En dat is erg jammer, vindt The Healthy Foodtruck. Daarom maakt deze Vlaamse foodtruck de heerlijkste desserts- maar dan gezond! Zonder suiker, room én boter met alleen maar plantaardige ingrediënten. Zodat je zonder schuldgevoel kan genieten van heerlijke tiramisu, chocoladepizza of ijs.

The Healthy Foodtruck: geïnspireerd door Zuid-Amerika

De chefs van The Healthy Foodtruck werden geïnspireerd tijdens hun reis door Zuid-Amerika. Hun beleving van de tropische flora en fauna is doorvertaald in het gehele foodtruck concept. De kleurrijke wagen en ritmische salsa muziek op de achtergrond zorgen voor een uitstekende sfeer binnen en rondom de mobiele keuken.

The Healthy FoodtruckGezonde lekkernijen voor op jouw feestje

The Healthy Foodtruck maakt alles vers met heel veel liefde en passie. Het menu bestaat uit bekende klassiekers die op een originele en gezonde manier worden bereid. Heb je bijvoorbeeld wel eens een choco mousse op basis van avocado geprobeerd? Om je vingers bij af te likken!

Het meest gezonde optie voor een lekker dessert

Bij een goed menu hoort een lekker dessert. Een prachtig onderdeel om de zware maaltijd mee af te blussen. Dus organiseer je een verjaardagsfeestje, bedrijfsevenement of communiefeest en wil je gasten een gezond nagerecht serveren? Overweeg dan eens deze tropische wagen. Goede smaak wordt gegarandeerd!

Over The Healthy Foodtruck

The Healthy Foodtruck is gespecialiseerd in gezonde desserts. Overigens kan de foodtruck ook hele lekkere pasta’s maken! Vraag vooral even om de mogelijkheden. Deze chefs zijn sterren in de keuken. Er is heel veel mogelijk.

Gerechten:

  • Tiramissu: van cashewnoten en sojamelk
  • Chocoladepizza
  • Gezond ijscreme: op basis van banaan
  • Chocomousse: van avocado en kokosolie en pure cacao
  • Energy bar: met vijgen, amandelen en walnoten

[margin type=”15″]

[RICH_REVIEWS_SHOW category=”page” num=”all”]

Geef hier jouw beoordeling over deze foodtruck

[RICH_REVIEWS_FORM]

 

Volg the Go Celebrate op social media