Project omschrijving

Deze lekker grote foodtruck is perfect voor een event waar gasten op zoek zijn naar vers eten. Bijvoorbeeld bij een bedrijfsevenement of en braderie. De foodtruck Ine Quizine serveert eenvoudig én ontzettend lekker eten. Te denken valt aan lunch wraps, goede pasta’s en salades. Maar ze voorziet ook in kleinere hapjes, wat jij wenst. Het is biologisch en gezonde optie, weer eens iets anders dan de standaard hamburger met friet!

Lekker, vers en eenvoudig

Geen poespas bij de foodtruck van Inze Quizine. Lekker, vers én eenvoudig: dat zijn de belangrijkste begrippen voor deze partij. Dat is toch heerlijk? Daar houden wij Nederlanders en Belgen wel van. Niet te ingewikkeld, gewoon goed. Naast het feit dat de gerechten ontzettend lekker zijn, is alles ook nog een biologisch. En dit is voor velen ook steeds belangrijker. De foodtruck kan tot de 150 gasten serveren per event, dus het is perfect voor een gezonde lunch. Wij zien de truck al bij jouw bedrijf voorrijden!

Over Ine Quizine

Gerechten:

  • Salades
  • Soep
  • Pasta
  • Wraps
  • Diverse hapjes

Capaciteit:

  • Rond de 150 gasten per evenement.

Weerbestendigheid:

  • Zonnig weer of regen, deze foodtruck functioneert het beste tijdens neutrale omstandigheden. Twijfel je over het weer? Neem gerust contact met ons op.

Locatie:

  • Deze foodtruck is beschikbaar voor mooie opdrachten tot ongeveer 50 kilometer rondom Beringen.

De Vlaamse Ine Quizine

Deze Vlaamse foodtruck is een gezond alternatief voor elk evenement. Wil je ook graag iets anders serveren naast hamburgs en friet? In dat geval is deze gezonde foodtruck een goede match voor jou. Het eten is lekker en divers. maar ook heel lekker en divers. Ine Quizine serveert diverse salades en soep, maar je kunt er ook terecht voor een lekkere pasta of heerlijke wrap. Ook zijn er verschillende kleine hapjes te verkrijgen. Voor ieder wat wils!

[slideshow type=”flex” animation=”slide” easing=”linear” direction=”horizontal” animationSpeed=”600″ slideshowSpeed=”5000″ directionNav=”true” controlNav=”true” controlNavThumbs=”false” controlNavThumbsSlider=”false” pauseOnAction=”true” pauseOnHover=”true” slideshow=”true” animationLoop=”true” height=”350″]
[image url=”https://go-celebrate.com/wp-content/uploads/IneQuizine-Foodtrucktwee.jpg”]
[image url=”https://go-celebrate.com/wp-content/uploads/IneQuizine-Wrap.jpg”]
[image url=”https://go-celebrate.com/wp-content/uploads/IneQuizine-Gasten.jpg”]

[image url=”https://go-celebrate.com/wp-content/uploads/IneQuizine-Pasta.jpg”]

[/slideshow]