Project omschrijving

De DJ bus met alle muziekstijlen

De DJ bus van Get HY on our supply! is zeker uniek te noemen. De DJ booth is namelijk op een ladder bevestigd, waardoor de DJ zijn muziek op wel 4 meter hoogte draait! Geweldig gaaf om te zien en te horen, en samen met de opgeknapte Citroen HY een unieke toevoeging aan ieder event. Van house tot Franse Chansons; deze DJ bus kan bovendien alles voor je draaien. Voeg met deze DJ truck dus lekkere muziek en geweldige aankleding toe aan jouw bruiloft, festival of ander evenement!

Boek deze foodtruck!

Geen geluidsoverlast

Heb je geen vergunningen voor het geluid of wil je je buren niet tot last zijn? Geen probleem! Get HY on our supply! kan ook een ‘Silent Disco’ leveren. Hierbij kan iedereen door middel van een koptelefoon naar de muziek luisteren. Als je hiervoor kiest, kunnen er zelfs drie DJ’s tegelijk op de DJ bus met ieder hun eigen muziek. Hoe origineel is dat?

Ook los te huur

Deze DJ bus is ook zonder DJ te huur. Je kunt dus ook zelf een DJ inhuren, of er een ander soort artiest, spreker of scheidsrechter neerzetten. Helemaal in te richten naar jouw wensen dus! Waar wacht je nog op?

Over deze DJ bus

Beschikbaarheid

De DJ bus Get HY on our supply! is beschikbaar voor grote evenementen, maar ook voor kleinere particuliere partijen. De bus is ook voor indoorevents te boeken, mits de ingang en de ruimte hoog genoeg zijn!

Weerbestendigheid

Ook met regen weet deze truck de platen gewoon te draaien. Indien afgesproken kunnen zij voor de nodige beschutting zorgen met slecht weer.

Locatie

Get HY our supply komt uit Utrecht, maar reist overal heen. Hou wel rekening met reiskosten als je niet in de omgeving woont.

[slideshow type=”flex” animation=”slide” easing=”linear” direction=”horizontal” animationSpeed=”600″ slideshowSpeed=”5000″ directionNav=”true” controlNav=”true” controlNavThumbs=”false” controlNavThumbsSlider=”false” pauseOnAction=”true” pauseOnHover=”true” slideshow=”true” animationLoop=”true” height=”350″]
[image url=”https://go-celebrate.com/wp-content/uploads/Get-hy-foodtruck.png”]
[image url=”https://go-celebrate.com/wp-content/uploads/get-hy-foodtruck-outdoor.jpg”]
[image url=”https://go-celebrate.com/wp-content/uploads/get-hy-dj-bus.jpg”]

[/slideshow]

[margin type=”15″]

[RICH_REVIEWS_SHOW category=”page” num=”all”]

Geef hier jouw beoordeling van deze foodtruck

[RICH_REVIEWS_FORM]