Project Description

Gaufre Délice

Bij Gaufre Délice krijg je gedecoreerde wafels op een stokje. Met witte, melk of pure Belgische chocolade bijvoorbeeld. Maar ze kunnen natuurlijk ook naturel worden geserveerd. Met beslag volgens traditioneel recept doen ze bovendien geen concessies. Wil je de lekkerste combinaties weten of meer lezen over wafels? Ga dan naar de beschrijving hieronder!

Boek deze foodtruck

Werken met de wind mee

Gaufre Délice wafellolly dip

Gaufre betekent wafel, maar dat wist je misschien al. Wat je nog niet wist, is dat het meel afkomstig is van korenmolen De Windotter. Eén van de grootste Nederlandse exemplaren en sinds de restauratie in 1987 nog volledig in bedrijf. Zo kan de maalcapaciteit, afhankelijk van de wind, oplopen tot ongeveer 2000 kilo per dag. Familie Dolman en tientallen vrijwilligers regelen alles rondom het gemaal. Maar Stephen Venema en Daniëlle Versluijs zorgen er samen voor dat het tot beslag wordt geklopt voor Gaufre Délice. Het resultaat zijn wafels op een stokje waarvan het lijkt alsof ze eromheen gevlochten zijn.

Geruit genot bij Gaufre Délice

Wafellolly's bij Gaufre Délice

Brusselse, Luikse, Oublie- en zelfs stroopwafels. Wafellolly’s zijn het allemaal niet. Waar de meeste wafels worden onderscheiden als krokant of zacht zit de wafellolly er precies tussenin. Kaal zijn het net kleine kerstboompjes. Maar ook deze kan je van top tot teen versieren! Wat dacht je bijvoorbeeld van nonnenbillen met discodip? Geen idee waar we het over hebben? We bedoelen natuurlijk mini marshmallows met gekleurde spikkels! Misschien dat Gaufre Délice niet zoveel suikerdecoratie heeft als de ontwerper Sidilco. Maar met keuze uit talloze topping combinaties kom je altijd terug van een feestje. Deze gozer geniet er alvast van!

GAUFRE DÉLICE MENU

Een greep uit de gerechten van Gaufre Délice.

Wafellolly’s
Naturel of met melk, witte of pure chocola

  • Chocoladeparels
  • Discospikkels
  • Krokante nootjes
  • Mini spekjes

VOLG Go Celebrate