Project omschrijving

Forq Food Taiwanese Foodtruck

Forq food wordt gerund door een paar ware bourgondiërs. Anne en Marc zijn tegenwoordig samen op verschillende foodtruck evenementen te vinden. Met een passie voor lekker eten en voorzien van kloppend kookhart vormen de twee een top team. In een mum van tijd kunnen ze hun heerlijke bao over de toonbank schuiven van hun omgebouwde Ford Köln uit 1954. Daarnaast bieden ze deze omgebouwde legerambulances aan in drie kleurvarianten. Maar kunnen ze ook nog eens volledig naar wens gepersonaliseerd worden.

Boek deze foodtruck

Forq food verhuur

Of je nu droomt van een meergangenmenu, een lopend buffet, of private dining. Alles kan en niets is te gek. De foodtruck fanaten verzorgen namelijk ook graag catering op locatie. Elk menu wordt volledig naar wens samengesteld. Met de opgedane ervaring van diverse festivals en bedrijfsevenementen zijn ze van alle markten thuis. Maar ga je liever zelf aan de slag in hun unieke oldtimer foodtruck, dan verhuren ze deze eventueel ook zonder chefkok.

forq food

Taiwanese bakpau sandwich

Gua Bao buns, beter bekend als ‘steamed bao’ of ‘pork belly buns’ zijn sandwiches van dik, gestoomd brood en voornamelijk belegd met gesmoord buikspek, gepekelde groenten, koriander en gemalen pinda’s. Andere varianten zijn voorzien van heerlijke sauzen en diverse soorten vlees. Voor de vegetariërs serveert Forq food echter een overheerlijke bietenburger bao.

Menu

Een greep uit de Gua bao van Forq food:

 • Pork Belly (buikspek, varken)
  met spitskool, komkommer en sriracha mayo
 • Pulled Chicken
  met chinese kool en gemalen pinda’s
 • Peking Duck
  met bosui, komkommer en hoisin saus
 • Ebi Fried (gefrituurde garnaal)
  met zeewier salade en wasabi mayo
 • Soft Shell Crab (verschalend blauw krabbetje)
  met zeewier salade en wasabi mayo
 • Bietenburger (vega)
  met feta, rucola en mierikswortel yoghurt

Capaciteit:

Bij Forq food kunnen per evenement ongeveer 1000 gasten terecht.

VOLG Go Celebrate