Project omschrijving

Food Avenue Burger Foodtruck

Food Avenue verkoopt overheerlijke beef burgers en kip pita’s vanuit enkele echte Oldtimer Foodtrucks. Deze zijn overigens te zien in verschillende kleuren zoals knalblauw en felrood. Een grappig Fiat ijswagentje, een stoere Chevrolet 3643, een Peugeot J9 met strak interieur en een omgebouwde tankwagen uit vervlogen tijden! Ook de aankleding eromheen mag niet ontbreken. Zo staan er hier en daar kleine gele kuikens op de aanhangborden en decoreren kip knuffeltjes de kratten die naast de truck staan.

Boek deze foodtruck

FOOD AVENUE VERZORGT VAN TOP TOT TEEN

Van inrichting en aankleding, tot drank en natuurlijk burgers. Tot tevredenheid van de klant regelt Food Avenue alles voor je jaarlijkse kerstborrel of eventuele andere feestelijkheden in de wintermaanden. Tijdens de zomer zijn ze echter op verschillende festivals te vinden. Waaronder HAP, Foodstock, Wheels ’n Bites, Kantien Royal, ParkCity Live, Glanamundo Wereldfestival Geleen, Kannen & Kruiken en de Foodstoet. Verder verzorgen ze ook bijzondere catering tot in de late uurtjes bij de hippe underground club van het zuiden: Complex Maastricht.

Food AvenueLOVELY TASTE ON LOCATION

Food Avenue verzorgt dus voor diverse gelegenheden de lekkerste burgerbroodjes. Wil je eens wat anders dan een bolletje, dan kan je kiezen voor de luchtig gerezen pita broodjes. Door de hoge temperatuur waarop de deegballen gebakken worden, onstaat er een luchtbel binnenin. Als ze eenmaal iets zijn afgekoeld en opgengesneden kunnen hierdoor gemakkelijk worden gevuld. Bijvoorbeeld met de overheerlijke Chevy Chicken van Food Avenue.

FOODTRUCK MENU

Een greep uit de gerechten van Food Avenue. Staat hier niet het gerecht tussen waar jij trek in hebt? Laat het ons horen! De chefs van deze foodtruck uit Limburg kunnen vele specials op maat bereiden!

Producten / Gerechten

  • Beef Burger
    rijkelijk belegd met bijvoorbeeld kaas, tomaat, sla en gebakken uitjes
  • Chevy Chicken
    pita broodje met gekruide kip en overheerlijke saus
  • Hotdogs
  • IJs

VOLG Go Celebrate