Project omschrijving

Fantastic Wheels Wafel Foodtruck

De retrocaravan van Fantastic Wheels heeft een complete make over gekregen en is veranderd naar een in het oog springende Wafels en pannenkoeken foodtruck. Een aanwinst voor ieder event. Naast de heerlijke producten die ze bieden, let deze truck ook erg op de service en beleving die ze de gast bieden. Redenen zat om de truck te boeken dus. Benieuwd geworden hoe jouw favoriete lekkernij smaakt? Fantastic Wheels maakt ‘m graag voor je klaar!

Fantastic Wheels: een compleet plaatje

wafel in ijshoorntjes vorm van Fantastic Wheels foodtruckFantastic Wheels heeft aan alles gedacht. Naast een oogappeltje van een foodtruck ziet het eten eruit om door een ringetje te halen. Kleurrijk, boordevol ingrediënten en uiteraard ontzettend lekker. Voor de zoetekauw hebben ze meer dan genoeg lekkers. Wat dacht je van een heerlijke wafel op een stokje of suikerspin in een ijshoorntje? Verder is het natuurlijk ook mogelijk om een klassieke Brusselse wafel te serveren of een heerlijke (hartige) pannenkoek.

Fantastic Wheels op jouw event

Fantastic Wheels foodtruck bezoekerOf je nu een verjaardag in de achtertuin viert of een romantische bruiloft, een feestje met een foodtruck is altijd leuker! Deze foodtruck kun je huren en komt dan ook op ieder event tot z’n recht. Met haar lieflijke uitstraling komt deze parel dan ook graag naar jouw event toe! Ook als er haast bij zit, rennen we gewoon wat harder voor je. Benieuwd geworden wat jouw mogelijkheden zijn? We denken graag met je mee.

Fantastic Wheels Menu

Over deze wafels en pannenkoeken foodtruck

Producten / gerechten:

  • Zoete pannenkoeken
    (Vers bereid. Met Nutella of de keuze uit 4 soorten suikers is dit een succes bij jong en oud.)
  • Hartige pannenkoeken
  • Luikse Wafel
  • Suikerspin
  • Klassieke Brusselse wafels
  • Chocolademelk met een vleugje kaneel

Capaciteit:
De truck kan 100 zoete (of hartige) lekkernijen per uur produceren.

VOLG Go Celebrate