Project omschrijving

Espresso Kitchen

Espresso Kitchen is een heerlijke koffietruck die van alles voor je klaar kan maken. Ontvang je gasten met deze Piaggio ape. De Koffie tuk tuk! Met een professionele barista die je gasten welkom heet en de heerlijkste koffie op je feest, wordt het sowieso een groot succes! Espresso kitchen is een espressobar zoals je die vind in de grote steden maar dan mobiel op locatie. Geen koffieboontjes van de groothandel maar van gespecialiseerde kleine koffiebranders, en dat proef je. Daarnaast is goed gastheerschap erg belangrijk. Benieuwd geworden wat deze foodtruck voor jouw event kan betekenen? We helpen je graag!

Espresso Kitchen

Espresso kitchenDe Espresso kitchen biedt uitmuntende ambachtelijk bereidde koffie door een SCA gecertificeerde barista. – Een uniek koffie drinkmoment! Daarnaast geeft deze foodtruck jouw event een luxe uitstraling en veel beleving. Al met al is het een indrukwekkende verschijning. De barista geeft, indien gewenst, uitleg over de koffiesoorten waarmee gezet wordt en beantwoordt al je vragen over koffie.

Hoe dan ook krijg je hier een barista die vakmanschap uitoefent, met passie én kennis! Omdat de koffie vers gemalen wordt op jouw locatie, komen alle aroma’s vrij. Het liefst zijn de koffiebonen ook fair trade en/of biologisch. Dit geldt natuurlijk ook voor alle soorten thee.

Espresso Kitchen op jouw event

Naast dat de producten fair trade en/of biologisch zijn, kan deze foodtruck ook volle melk en soja melk hanteren. Wat jouw dieetwensen dus ook zijn, deze foodtruck kan het! Bij Go Celebrate snappen we dat je een to-do list hebt die langer is dan dat je zelf bent. Daarom helpen we je graag een handje. Met ruim 400 foodtrucks zit er namelijk altijd een ideale voor jou bij! Ook als er haast bij zit, rennen we gewoon wat harder voor je. Wil je weten hoe jouw favoriete koffie smaakt? De Espresso Kitchen laat ‘m je graag proeven!

VOLG Go Celebrate