Project Description

Boek Deze Food Truck

EL Churrito Foodtruck

El Churrito maakt echt authentieke foodtrucks. De vrouw achter deze foodtruck heeft zelf 30 jaar in Spanje gewoond; daar ook een opleiding gedaan voor het maken van echt Spaanse churros en is nu weer in Nederland om deze heerlijke lekkernij over te brengen aan het bredere publiek. Vaak zijn de churros in Nederland niks vergeleken met de Spaanse en daarin onderscheidt zij zich.

Boek Deze Food Truck

Menu

  • Churros met verschillende toppings
Boek Deze Food Truck

El Churrito anders dan wij gewend zijn

El Churrito

Naast de zoete churros zijn ook de aardappelchurros niet weg te denken uit het Spaanse ontbijt. El Churrito biedt deze hartige lekkernij ook aan haar bezoekers aan. Met een heerlijk tomaten- of knoflooksausje zijn deze churros ook een ware delicatesse. Dus ook als je even geen zin hebt in de zoete hap, biedt El Churrito de ideale oplossing. Heb jij ze al een keer geproefd?

Een echte Spaanse beleving

El Churrito kent als geen ander de Spaanse sfeer. Doordat ze 30 jaar in de Spaanse cultuur heeft mogen vertoeven, weet ze als geen ander hoe echt goede Spaanse churros smaken, maar dan in Nederland. Wij vinden de aardappelchurro een echte aanrader. Het voelt als de ideale combinatie tussen de Spaanse lekkernij en de Hollandse glorie. Verder draagt de foodtruck en het gezicht daarachter de gastvrije cultuur van Spanje uit.

Waarom Go Celebrate

Wij van Go Celebrate kunnen je garanderen dat alles tot in de puntjes is geregeld. Zit er haast bij? Geen probleem, wij regelen alles. Zo bellen we je op dezelfde dag nog terug om naar jouw wensen en specificaties te luisteren. Ook als je meerdere foodtrucks op een festival wilt hebben, kunnen wij dat gewoon regelen. Dieetwensen? We hebben verschillende gezonde, glutenvrije of biologische foodtrucks. Op die manier durven we met zekerheid te zeggen dat onze foodtrucks jouw verwachting zullen overtreffen. Benieuwd geworden wat wij voor jou kunnen betekenen? We denken graag met je mee!

Churro Foodtruck
Boek Deze Food Truck