Project omschrijving

Eisko

IJskoud genieten van de eigen huisgemaakte parfait van Eisko. Laat je verrassen door smaken als: ‘Yuzu citrus’, ‘American cookie’ & ‘Vlierbes Bloesem’. Verder zijn er natuurlijk nog enorm veel andere smaken mogelijk! Alle ijsjes van deze ijs foodtruck worden geserveerd vanuit een paardentrailer. De luiken worden van achteren open geklapt en het menu knalt naar voren. Nu is het alleen nog aan jou om die oh zo lastige keuze te gaan maken! Wat jouw wensen ook zijn, deze foodtruck overtreft hoe dan ook je verwachtingen! Wil je weten wat we voor jou kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op.

Eisko; ijskoud genieten

EiskoEisko maakt graag smaakvolle ijsjes voor je klaar. Wist je dat parfait een luxe ijssoort is dat zonder machine kan worden gemaakt? Het is een mengsel van lucht, eidooier, room en suiker en kan in verschillende smaken worden bereid. Het wordt bevroren zonder dat er wordt geroerd waardoor er een heerlijk luchtige en zachte massa ontstaat. Benieuwd geworden hoe deze ijsvariant smaakt? Eisko maakt ‘m graag in allerlei smaken voor je klaar.

Eisko op jouw event

EiskoOf je nu een bruiloft geeft, een verjaardag in de achtertuin viert of dat ene bedrijfsfeest organiseert waar mensen het jaren later nog over hebben, een feestje met een foodtruck is altijd leuker. Met z’n paardentrailer komt hij graag naar je toe! Als je net even wat anders wilt dan het standaard ijs, is deze variant ideaal voor jouw event. Ben je benieuwd geworden naar jouw mogelijkheden? Met ruim 300 foodtrucks zit de ideale er altijd bij! Ook als er haast bij zit, rennen we gewoon wat harder voor je.

Menu

Verschillende soorten parfait met smaakvolle toppings.

VOLG Go Celebrate