Project omschrijving

Ecopizza

Deze unieke gezonde pizza foodtruck maakt pizza’s aan de lopende band met een grote hout gestookte steenoven aan boord. De truck is erg zeldzaam en daarbij leveren ze dus unieke pizza’s. De authentieke smaken van bio en duurzaamheid proef je terug in de unieke recepten. En daarnaast zijn ze over een paar weken helemaal (Eco) selfsupporting met sterke zonnepanelen en een watertank aan boord. Als je dan echt een duurzame wagen wilt ben je bij Ecopizza aan het juiste adres!

Boek deze foodtruck

Over deze gezonde pizza foodtruck

Producten / gerechten:
Flinter dunne pizza’s zijn het handels merk van Eco pizza. De dunne bodem maakt dat de ingrediënten beter uitkomen en dus super lekkere en vooral smakelijke pizza’s de uitkomst zijn!
Capaciteit:
De truck kan tot wel 500 personen per uur bedienen.
Beschikbaarheid:
De truck is te huren voor grote outdoor partijen en evenementen. Ecopizza kan grote groepen tegelijk van pizza’s voorzien.

[slideshow type=”flex” animation=”slide” easing=”linear” direction=”horizontal” animationSpeed=”600″ slideshowSpeed=”5000″ directionNav=”true” controlNav=”true” controlNavThumbs=”false” controlNavThumbsSlider=”false” pauseOnAction=”true” pauseOnHover=”true” slideshow=”true” animationLoop=”true” height=”350″]

[image url=”https://go-celebrate.com/wp-content/uploads/ecopizza2.jpg”]

[image url=”https://go-celebrate.com/wp-content/uploads/ecopizza1.jpg”]

[image url=”https://go-celebrate.com/wp-content/uploads/ecopizza-5.jpg”]

[image url=”https://go-celebrate.com/wp-content/uploads/ecopizza-3.jpg”]

[/slideshow]

Boek deze foodtruck


[margin type=”15″]