Project omschrijving

Droomevenementen

Droomevenementen wordt onder andere verzorgt door Naomi en Joyce. Een mooi bedrijf opbouwen met de bedoeling overal een goed gevoel achter te laten, was hun grootste droom. En het is ze gelukt! Droomevenementen is voorzien van al hun liefde en passie. Bovendien zijn ze van plan om nog heel lang rond te rijden. Zo laten ze ook de dromen van anderen uitkomen!

Boek deze foodtruck

Droomevenementen verzorgt verrassende feestjes

Niet alleen diverse decors voor themafeesten, maar ook een groot netwerk van ervaren muzikanten. Daarnaast bieden ze diverse mogelijkheden met hun droom keuken om unieke catering te verzorgen. Zowel op locatie als aan huis organiseren ze ook originele kinderfeestjes. Denk bijvoorbeeld aan een Diva en Dudes party. De kinderen mogen onder andere cupcakes versieren en worden voorzien van zelfgemaakte limonade. Vervolgens kunnen ze lekker losgaan tijdens de dansworkshop. Als ze klaar zijn krijgen ze chips bij de creatieve workshop. Tot slot kunnen de ouders genieten van een kleine voorstellingen van de kinderen. Droomevenementen laat echter niemand naar huis gaan zonder klein kadootje.

droomevenementen

Bijzonder geschminkt

Hoewel een kinderfeestje zonder schmink niet compleet is, kunnen ook de volwassen worden versierd. Droomevenementen gebruikt geen voorbeelden, maar laat ieder zijn eigen fantasie gebruiken. Het eigen schminkteam gaat vervolgens aan de slag. Speciaal voor Halloween en andere griezel evenementen kunnen ze ook grimeren. Niet alleen gezichtsversiering, maar ook volledige lichaamskunst.

Menu

Een greep uit de keuken van Droomevenementen.

Stoute dromen:

  • Gemengde keuken
  • Indonesische hapjes
  • Tapas

Zoete dromen:

  • Snoep buffet
  • Toetjes buffet
  • Taartjes buffet

Verder verzorgen ze onder andere pizza’s, schepijs en bakjes met vers fruit.
Bovendien kunnen de kinderen deze ook allemaal zelf versieren.
Zo zijn er bijvoorbeeld workshops voor cupcakes, taartjes en wafels.

Capaciteit:

Droomevenementen serveert zo 500 gasten per evenement.

Beschikbaarheid:

Deze caravan is bestand tegen alle weersomstandigheden en rijdt heel Nederland door voor mooie opdrachten.

VOLG Go Celebrate